„Käime käsikäes nõudluse kasvuga ning viimase kolme kuuga oleme kasvatanud Hurghada lisareiside arvu kokku 19 lennu võrra. Neist 11 panime müüki novembri lõpus ja 8 sel kolmapäeval,“ ütles Novatoursi OÜ tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal. „Kevadisele koolivaheajale tuli samuti reisikohti juurde,“ lisas ta.

Reisihuvilised otsivad talvisel perioodil enamasti puhkuseks kohta, kus oleks garanteeritud päike, rand ja soe meri. Samas on oluline ka reisi hinnaklass. Uustali sõnul on Hurghada paketid hinna ja kvaliteedi suhtelt kindlasti talvehooaja esireas.

Novatoursi 2017. aasta suvereiside müük on avatud juba eelmise aasta oktoobrist ning varajaste broneerijate aktiivsus on julgustanud reisikorraldajat eelolevaks hooajaks tegema täiendusi.

„Kogu eelolevast suvehooajast on müüdud juba pea 40 protsenti. Detsembri alguses lisasime maikuu väljumistele kaks lendu Novatoursi uutesse sihtkohtadesse – Montenegrosse ja Horvaatiasse. Kolmapäeval täiendasime veel lisaks Rhodose hooaega ühe lisalennuga, väljumisega aprilli lõpus,“ selgitas Uustal.

Oktoobrist aprillini kestval talvehooajal pakub Novatours reisihuvilistele seitse rannapuhkuse sihtkohta ja kolm suusareisi sihtkohta Alpi nõlvadele. Aprillist oktoobrini kestva suvehooaja reisikavas on Novatoursil kokku 14 sihtkohta.

Uustali sõnul on ettevõtte edu valemiks õiged sihtkohad, tugevad kliendisuhted, kvaliteetne teenindus ja mahtude õige planeerimine. 2017 aasta reisijate arvuks prognoosib ettevõte ligi 46 000.

Novatours tegutseb Eestis alates aastast 2004, olles sellega staažikaim ja suurim reisikorraldaja. Baltimaades on Novatours grupi turuosa enam kui kolmandik.

Novatoursi reisipakette müüvad edasi kõik Eesti suuremad reisibürood. Samuti saab reise soetada reisifirma kodulehelt, e-müügist või Novatoursi otsemüügikontorist Tallinna kesklinnas.