"Vaatamata vääramatule jõule, mis justkui vabastab meid kohustusest, tulime klientidele vastu ja pikendame 6. jaanuaril Tallinnast Taisse ja Sri Lankale puhkusele sõitnud klientide puhkusepäevi ligi nädala võrra. Kojusõitu ootavatel klientidel oli kuni uue väljalennuni tagatud majutus lennupartner Turkish Airlinesi poolt,“ ütles Novatoursi tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal.

„Informeerisime kliente võimalikest muudatustest esimesel võimalusel. Vaatamata keerulisele olukorrale ja unetutele öödele, saime hästi hakkama. Praeguseks on kõik kliendid saabunud plaanitud sihtkohta. Lõviosa neist on oma puhkust juba ka pikendanud,“ selgitas Uustal.
Läinud nädalavahetuse alguses tabas Türgi pealinna Istanbuli viimaste aastate suurim lumetorm, mille tõttu tühistati kohalikus rahvusvahelises lennujaamas enam kui 500 lendu. Edasilendu Taisse ja Sri Lankale ootasid päevi mitukümmend Novatoursi klienti. Eestisse naasmist ootas sama hulk reisikorraldaja kliente.
6. jaanuari lendu teenindanud operaatorfirma Turkish Airlines lennuk maandus läinud reede hilisõhtul lumetormi tõttu Istanbuli asemel Samsuni lennujaamas ning kliendid majutati sama linna hotelli Grand Amisos Hotel, kus neile oli tagatud toitlustus ja nad said kasutada kõiki hotelli teenuseid ning mugavusi. Nõnda erakordse lumetormi tagajärgi pole reisfirma oma 13 tegutsemisaasta jooksul kogenud. Koos pikendatud puhkusepäevadega saavad 6. jaanuari Tai ja Sri Lanka reisijad kokku 16-19 päevase talvepuhkuse.

Reisijate ohutus ja heaolu on Novatoursile ülimalt olulised. Otsustamisel on turvalisus prioriteediks. Reisifirma hoiab oma kõikidel sihtkohtadel hoolega silma peal ning on igapäevaselt ühenduses oma heade ja usaldusväärsete välispartneritega, kellega on koostööd tehtud juba aastaid.

Novatours tegutseb Eestis alates aastast 2004, olles sellega staažikaim ja suurim reisikorraldaja. Baltimaades on Novatours grupi turuosa enam kui kolmandik.

Novatoursi reisipakette müüvad edasi kõik Eesti suuremad reisibürood. Samuti saab reise soetada reisifirma kodulehelt, e-müügist või Novatoursi otsemüügikontorist Tallinna kesklinnas.