Odavlennufirma avab kümme uut liini, millel tehakse 38 lendu nädalast: New Yorgi, Bostoni ja New Englandi piirkonnast Edinburghi, Belfasti, Corki, Shannonisse ja Dublinisse. Lennupiletite hinnaks on 69 naela või 69 eurot ehk siis umbes 70 USA dollarit.

Iirimaalt ja Inglismaalt suunduvad lennud USA idaranniku väiksematesse lennujaamadesse, milleks on näiteks Stewarti, Providence’i ja Bradley rahvusvahelised lennujaamad väljaspool suuri metropole. Maandumistasud on seal tunduvalt madalamad ning see lubab lennupiletite hinna madala hoida.

Lennufirma märgib, et neil lennujaamadel on siiski hea ühendus New Yorgi, Bostoni ja New Englandi piirkonnaga, hoolimata sellest, et reisijatel tuleb suurematesse keskustesse kohale jõudmiseks sõita pisut kauem. Providence’i lennujaam Rhode Islandil on Bostonist 90 minutilise autosõidu kaugusel, see on lähedal ka sellistele New Englandi tuntud puhkusekohtadele nagu Cape Cod, Nantucket ja Martha’s Vineyard. Bradley lennujaam asub Connecticutis, kahe sõidutunni kaugusel New Yorgist ja Bostonist.

Lennud lähevad kõigisse kolme USA sihtkohta Edinburghist ja Šotimaalt teele kaks korda päevas ning nendega alustatakse 15. juunil. Piletihinnad, nagu öeldud algavad 69 eurost (naelast).

1. juulist suunduvad esimesed atlandiülesed otselennud Põhja-Iirimaalt Belfastist kahte USA sihtkohta. Lennud kolmest Iirimaa linnast – Corkist, Dublinist ja Shannonist – algavad samuti 1. juulil ning ühe otsa pileti eest küsitakse jällegi vaid 60 eurot.

Lennud toimuvad Boeing 737 MAX-iga. Firma teatel on tegemist tuliuue lennumasinaga, milles on pikemad ja suuremad istmed kui seni kasutuses olevatel lennukitel. Kuid see, et lennul pakutakse hulgaliselt lisateenuseid, on ebatõenäoline. Toit pileti hinna sisse ei kuulu, see tuleb pardal olles eraldi juurde osta.

Allikas: lonelyplanet.com