Nordica juhatuse liikme Erik Sakkovi sõnul on viimased aastad näidanud, et eestlaste huvi ja armastus Horvaatia vastu on aina kasvamas. „Meil on suur heameel pakkuda Nordica suviste puhkusesihtkohtade valikus eestlastele lausa kahte erinevat Horvaatia kuurortlinna, kuhu saab käesoleval suvehooajal mugavalt Tallinnast meie otselendudega. Lisaks populaarsele Splitile on alates tänasest võimalik kõigil puhkusehuvilistel lennata ka kaunisse sadamalinna Rijekasse, kus saab nautida elavat kultuuri ja kaunist loodust ning mida ääristab kristallselge ja soe Aadria meri,“ kommenteeris Sakkov.
Nordica otselennud Rijekasse toimuvad 4. juunist 24. septembrini korra nädalas laupäeviti ja ajavahemikus 28. juunist kuni 23. augustini kaks korda nädalas teisipäeviti ja laupäeviti. Lennu kestvus on 2h 45min.
Lisaks Rijekale lendab Nordica aprillist oktoobri lõpuni ka teise Horvaatia linna, Spliti, kuhu toimuvad otselennud Tallinnast suve keskel lausa kolm korda nädalas – pühapäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti.
Nordica korraldab koostöös Adria Airwaysiga käesoleval suvehooajal lende kokku 15 eri sihtkohta Euroopas. Liinivõrgustikku kuuluvad Amsterdam, Berliin, Brüssel, Kiiev, München, Nice, Odessa, Oslo, Pariis, Rijeka, Split, Stockholm, Trondheim.