Tema reiside eest hakkasid raha maksma online-kohtingud. 25-aastase Monica Lynni sõnul pidanuks ta väga kaua raha koguma, et oleks olnud võimeline maksma Dubai reisi ja Hongkongi šoppingutuuri eest, vahendab news.com.au.

Enne möödunud aasta jaanuarikuud töötas Monica finantsnõustajana. Siis polnud ta Ameerikast kordagi väljapool käinud. Tänaseks on ta reisinud üheksas erinevas riigis.

Monica sõnul võimaldas elus sellise kannapöörde teha online-kohtingute portaal, kus kaaslaseta kasutajad maksavad potentsiaalse partneri eest, et nendega koos puhkus veeta.

Monica ütles: „MissTraveli portaali peale sattusin ma üht artiklit lugedes, mis rääkis imelikest veebilehtedest."

„Mõtlesin, et tõsi, see tõesti kõlab veidrana, aga samal ajal tundub see ka lahe."

„See veebileht tõmbab ligi väga edukaid mehi, kel pole aega kohtinguteks normaalsel teel. Leht võimaldab neil kogu protsessi mõnes mõttes kiirendada."

„Reisidele lähevad nad niikuinii. Aga neil on raha veel lisakski - et liituda lehega, käia läbi erinevate kasutajate kontod ning siis meelepärase eest reis kinni maksta."

„Ma mõtlesin mitu korda, et „kas see üldse on seaduslik"?"

„Registreerisin sellest mõttest hoolimata. Hakkasin mõne kutiga vestlema ning nii ma selle ideega vaikselt sõbrunesingi, et ka nii on võimalik reisida."

Naine, kes avalikult sellest esimest korda rääkis, lisas, et reisile minek ei kohustanud teda millekski ning seksuaalseid kokkupuuteid reisi eest tasunud meestega tal olnud pole.