Ajal, mil sina ja su pagas reisite, juhtub nii mõndagi, ja pagasi kohalejõudmise viibimist võivad põhjustada mitmed erinevad tegurid.

1. Halb ilm

Ilm on üks suurimaid tegureid, miks su pagasil võib lindile jõudmiseks rohkem aega kuluda kui tavaliselt. Kui reisid äikesetormi või mõne muu ekstreemsemat sorti ilmastikunähtusega samal ajal, on suur tõenäosus, et lennujaamas töötavatele laadijatele on antud korraldus püsida suurem osa ajast siseruumides. See teeb aga pagasi laadimise keeruliseks ja aeganõudvaks.

2. Lennujaama suurus

Täpselt nagu reisijail kulub suurtes lennujaamades terminali ühest otsast teise jalutamiseks rohkem aega, läheb ka pagasil kauem, et jõuda lindile.

3. Reisijate hulk

Kui lennuk, millega sihtkohta saabusid, oli täis, on ka transporditavat pagasit rohkem. See tähendab, et laadimisele kulub rohkem aega. Kui sul vedas ning lendasid pooltühja lennukiga, veab sul ka tõenäoliselt pagasit kätte saades, kuna selle transportimisele kulub vähem aega.

4. Lennujaama tehniline võimekus

Enamik lennujaamasid on pagasi käsitlemise protsessi suutnud turvanõuete kiuste võrdlemisi lihtsaks ja valutuks protseduuriks muuta. Ent mitmetes lennujaamades on veel tänasel päeval vaja pagasit terminali transportides vaja läbida suur hulk aegunud protseduure. Jäta see meelde, kui lendad lennujaama, mis ei hiilga enda tehniliste lahenduste poolest.