Pokumaa Eesti esimese teemapargina on tegutsenud küll juba kümme aastat, kuid sel suvel esietenduv kogupere lavastus „Puuko leiubüroo“ on hea põhjus jälle minna.

8. juulil kell 13 ja kell 16 Pokumaal esietenduv suvelavastus „Puuko leiubüroo“ võtab vaataja korraks kaasa toredate lugude maailma, kus mõeldakse headele ja rõõmustavatele asjadele meie elus. Väikestel ühed, suurtel teised, aga õnneks on päris palju ka ühist ning jagatud rõõmu...

Etendus kestab umbes 40 minutit.
Lavastaja: Zoja Mellov.
Näitlejad: Ants Johanson, Mikk-Hardi Tuisk ja Mariina Kõller.
Kuupäevad: 8., 9., 14., 15., 21., 22. ja 23. juuli, iga päev kaks etendust – kell 13 ja kell 16.
Etendused toimuvad Padasoomäel. Vihma korral Pokukojas.

TAEVASKOJA MATKARAJALE
Taevaskoda on vähemalt Lõuna-Eestis üks tuntuim looduses olemise koht. Miks peaks sinna ikka ja jälle tagasi minema?
Suures Taevaskojas tekib mõnus äratundmine, nagu oledki taeva ja maa vahel. Kõik sinu ümber on piiratud kõrgete puude, metsa ja liivapaljandikega ning siis oled sina seal keskel lagendikul. Viska pikali ja imetle taevast, mis sind katab. Taevaskoda on täispikitud legendidega vanapaganast, kes otsis endale kodupaika, noorendavatest allikavetest ja salakuulajatest.
Olgem ausad - Taevaskojas esmakordselt või ka mitu korda käies võib üsna kergelt õigelt teerajalt ära eksida. Ega selliseid märke siin polegi, mis ütleks, et siit läheb 5 km ringrada. Nii tuleb ise teed jälgida ja enne uurida infomaterjale, et oskaksid ringraja üles leida.
RMK poolt pakutavat Taevaskodade matkarada näed siin.

JÄÄAJA KESKUS
Mammutitega kohtumine Jääaja Keskuses on meeldejääv hetk. Jääaja keskuses näeb elusuuruses eelajaloolisi loomi ning seda, kuidas on kujunenud maailma ja Eesti loodus, millest on põhjustatud kliimamuutused. Soovijad saavad osaleda ka parvematkal Saadjärvel - juuli nädalavahetused on selleks kahtlemata kõige mõnusam aeg.