Pärnu linnarahvas ja suvepealinna külalised on sel laupäeval oodatud nautima mõnusat seltskonda ja head muusikat kuurortlinna noorimasse hotelli, südalinnas asuvasse Frosti.

Sünnipäevapidu peetakse sumedas ja õdusas hoovis koos Birgit Sarrapi bändiga. Külalisi ootab saabudes tervitusjook ja õhtu jooksul täidab kõhtu hinnatud restorani Mon Ami erilised suupisted. Avatud on eksklusiivne džinnibaar ning peo lõpetab mõistagi sünnipäevatort!

Sünnipäevatantsule annab hoogu pärnakast DJ DJ Tom Lilienthal.

Ehkki Pärnu esimene butiikhotell on alles noor, tegutseb see väga pika ajalooga majas. Aadressil Kuninga 11 asuva maja ehitas kaupmees ja kuninglik postmeister Joachim Frost 1705. aastal.

1809–1840. paiknes hoones J. G. Markwardt´i trükikoda, kus trükiti sadakond erinevat raamatut, brošüüri jm. trükist. Nende hulgas ka terve rida Eesti kultuuriloos olulist rolli mänginud raamatut, neist osa koguni eestikeelsed.

1840. aastal ostis trükikoja Tallinnast tulnud F. W. BORM, kelle toodangus kasvas eestikeelse kirjasõna osakaal koguni kahe kolmandikuni. Borm tegi hiilgava partii abielludes majaomaniku tütrega ja sai nii ühtlasi ka majaomanikuks. 1857. a hakkas Borm trükkima „Perno Postimeest“, mida trükiti siin kuni aastani 1885.

Frost Boutique Hotel Pärnu südalinnas.

F. W. Bormi tütred müüsid 1914. a maja Theodor Kiiprele, kes tellis samal aastal maja ümberehituse plaani arhitekt Erich von Wolffeldt´lt. See oli vana puitelamu ulatuslik ümberehituskava mõlemapoolsete rõdudega ja puitde¬kooriga, mis karakteerne praegu veel säiluvatele rannavilladele samast ajast. Kahjuks see ei realiseerinud… alanud oli I Maailmasõda.

2016. aastal renoveeriti hoone projekti järgi, mis lähtus 1914. aastal kavandatud, kuid teostamata projektlahendusest. Hoovipoolne maja eraldati peamajast. Peamajas säilitati mitmed algselt ehitatud puitseinad ja soklikorrusel mantelkorsten. Hoones on kasutatud majas säilinud 300-aastat vanu detaile.