Just seetõttu on paljud hotellid hakanud rändavatele tööinimestele pakkuma võimalust teha tööd ja nautida vabaaja võimalusi samal ajal ehk bleisure travel. Siin on nimekiri huvitavatest hotellidest Amsterdamist Hong Kongini, mis on innovaatilised ja pakuvad seniolematuid lahendusi.

Volkshotel, Amsterdam

See 172 numbritoaga hotell on ehitatud endisesse ajalehetoimetusse, mis ehitati 1960ndatel. Hoone läbis mahuka renoveerimise ja on avatud moodsatele tööinimestele. Teisisõnu on hoone just kui rändavate tööinimeste taru, kus kogu aeg midagi toimub. Hotellis on populaarne restoran ja katusekorrusel asuv klubi, kokteilibaar keldris ja põhikorrusel asuv kohvik, kus on suured ühislauad, mille taga saab mõnusasti tööd teha. Hotell ise nimetab seda Werkplaatsiks. Kes soovib aga individuaalselt töötada, siis selleks on hoones 85 erinevat nii-öelda hot deski, kontorit ja multimeediastuudiot. Samuti võib iga külaline töötada ka oma toas, mille akendest avaneb hea vaade linnale. Lisaks on hotell stiilselt kujundatud.

Zoku, Amsterdam

See töötavale ja liikuvalt inimesele mõeldud hotell on aga disainitud niiviisi, et kõik oleks võimalikult nutikalt paigutatud. Näiteks saab tõmmata kapi seest trepi välja, et minna lae all asuvale magamistasandile. Samuti on väga kompaktsed ja läbimõeldud kõik sahtlid ja kapid. Interjöör ise on aga skandinaavialik ehk peamiselt on esindatud soe puidutoon ja valge värv. Köök on varustatud espressomasinaga ja sisaldab igasuguseid erinevaid otsikuid erinevate seadete laadimiseks. Lisaks pakub hotell lisa kontroritarbeid ja vajaduse korral saab kasutada ka 3D-printerit. All korrusel on ka ühiselt kasutatavad suured lauad ja ala, mis on mõeldud töötamiseks.

Hotell Zetta, San Francisco

Hotell on ehitatud renoveeritud neo-klassitsislikkusse majja, mis näeb rohkem välja nagu start-up’idega tegelev kontor kui hotell. Fuajees on suur puhkeala, mis sisaldab erinevaid innovaatilise laudu ja nurgakesi töötegemiseks. Samuti on tööala varustatud Apple’i arvutitega ja seina ääres saab ajaviiteks mängida ka mänge. Üleval korrusel asuvad 116 numbrituba, mis on disainitud liikuvat tööinimest silmas pidades. Näiteks saab kirjutuslaua vajaduse korral tõsta horisontaalasendist vertikaalasendisse. Lisaks on kõik toad varustatud moodsa tehnikaga, sisaldades kõiki viimase aja võimalusi. Hotellis on ka konverentsiruum, mänguruum ja demoruum, kus saab erinevaid tooteid katsetada.

Ace Hotel London Shoreditch

Tegelikult teab kogu Ace Hotel kett kogu maailmas, mida tänapäeva tööinimene tahab – mahukaid ja avaraid puhkealasid, head internetiühendust ja mugavaid numbritube. Samuti näeb hotell stiilne välja ja pakub külastajatele loomingulisi võimalusi, et mugavalt töötada. Hotellis on eraldi ka trendikas kohvik, tasuta internetiühendus ja baar. Samuti stiilselt sisustatud alad, mis on mõeldud tööinimestele.

Ovolo Southside, Aberdeen, Hong Kong

Selles hotellis võib külastaja veeta isegi kuid korraga. Pakkumises on head soodused, igapäevane hommikusöök, päevased snäkid ja tasuta internet. Lisaks on hotellis ööpäevaringselt avatud ja stiilselt ning mugavalt sisustatud tööala, kus on loodud kõik võimalused, et töötamine oleks võimalikult mugav.

Yotel, New York City

See trendikas hotell asub vaid viie minuti kaugusel Times Square’ist ja näeb seest futuristlik välja. Fuajees on näiteks puutetundlikud ekraanid ja kõik on tehtud võimalikult aega säästvaks ja mugavaks. Saadaval on ka hotelliteenindaja mobiilirakendus nimega Shaggy, kust saab vajadusel kõike meelepärast tellida. Loomulikult on külajate kasutada tasuta internet ja ka sellest hotellist ei puudu suured ja avarad tööalad, mis on tehtud võimalikult mugavaks. Et aga külastajatel veelgi mugavam oleks, on just Yotel hotellis linna suurim väliterrass. Hotellitoad on tehtud nutikalt ja ruumisäästvalt. Näiteks on seal Serta nutivoodid, mille saab hõlpsasti lükata püstiselt seina sisse.

The Epiphany, Palo Alto, California

Kuna The Epiphany asub täpselt start-up’ide koha keskmes Palo Altos, meelitab see hotell ligi mitmeid ettevõtjaid ja ringireisivaid tööinimesi üle kogu maailma. Silicon Valleys asuv hotell pakub külalistele ruumikaid lahendusi ja kõiksuguseid mugavusi. Näiteks on hotellitoad nutikad, sisaldavad espressomasinaid ja privaatseid terrasse ning loomulikult tasuta internetti ja hotelliteenindaja abi iga kell. Samas ei sisalda hotelli minibaar mitte komme ja kokakoolat vaid hoopis tervislikumaid alternatiivne nagu salateid, müslibatoone ja jogurtit. Hotelli võib kaasa võtta ka koera(d).

Mama Shelter, Rio de Janeiro

See hotell on mõeldud innovaatilisele tööinimesele. Hiljuti avatud 50 numbritoaga butiikhotell on värviküllane ja trendikas ning asub kunstnike piirkonnas nimega Santa Teresa, kus on mitmeid butiike, kohvikuid ja kunstigaleriisi. Boheemlaslikud ent samas elegantsed ruumid on suurte akende ja lahedate kunstiteostega. Samas leidub hotellis ka taimederohke siseõu ja katusel asuv baar ning mänguruum. Põhikorrusel on töötamiseks mõeldud alad, kus on nii ühis- kui ka privaatlauad. Kõik on trendikas ja stiilne ning võimalikult kasutajasõbralik.

COQ, Pariis

See disainiküllane hotell asub Pariisi 13ndas piirkonnas ja õhkab soojusest ja funktsionaalsusest. Hotell pole küll meeletult suur, ent sisaldab endast 50 elegantset numbrituba ja mõnusat kaminaala. Samuti on külastajatele tehtud mugavad tööalad ja trendikas restoran. Hotelli lähedal asuvad head filmi- ja meediakoolid ning start-up kohad.

Allikas: CNN