Hiltoni digitaalse sisseregistreerimise rakendusega Hilton HHonors saab valida ligi 4000 majutusasutuse ligi 650 000 numbritoa seast. Mobiilirakendus Hilton HHonors on olemas nii IOS-i, Androidi kui Windows Phone´i platvormile ja sellega saab otsida hotelli korrusekaartidelt vabu tube ning kiigata ka tuppa sisse, vaadates pilte sisevaadetest.

Lisaks numbritoa väljavalimisele saab mobiilirakendusest oma soove edastada, täiendavaid teenuseid tellida ja hotellist välja registreerida.

Numbritoa saab valida alates kella kuuest õhtul päev enne hotelli saabumist. Väljavalitud tuba reserveeritakse kohe ja hotelli saabudes on see juba külalise vastuvõtuks valmis. Ukse avab külastaja mobiiltelefon sellesama mobiilirakendusega või kui see pole konkreetses hotellis võimalik, saab administraatorilt võtme või uksekaardi.

Numbritubasid on võimalik valida kõigis Hiltoni nime kandvates neljas tuhandes majutusasutuses hiljemalt 2014. aasta lõpuks, digitaalne sisse- ja väljaregistreerimine ning mobiiliga numbritoa ukse avamine peaks aga ülemaailmselt toimima 2016. aasta lõpuks.

Vaata, kui lihtsalt numbritoa valimine mobiilis toimib: