Hulludel Päevadel on talvehooaja reisid müügil tavapärasest soodsama hinnaga. Näiteks 8-päevase reisipaketi hind Egiptuses Sharm El Sheikhi kuurordi 3-tärni hotellis algab 389 eurost ja sisaldab hommiku- ja õhtusööke.

Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson-Cruz rääkis, et kõige populaarsemaks Hullude Päevade sihtkohaks ongi Egiptuses asuv Sharm El Sheikhi kuurort, kuhu nüüd taas reise korraldatakse. “Kaks korda aastas toimuvatel Hulludel Päevadel müüme soodushinnaga lennupileteid, reisikindlustust, päikesereiside ja spaapakette. Sel sügisel lähevad kõige paremini kaubaks paketid Egiptuse kuurortidesse ja Eesti ning Läti spaadesse,” lisas Ilisson-Cruz.

Hulludel päevadel on müügil spaapaketid hinnaga alates 52 eurot, lennupiletid hinnaga alates 59 eurot ja päikesereisid hinnaga alates 389 eurot.

Pakettreiside populaarseimaks sihtkohaks on Sharm El Sheikh Egiptuses, kuhu on saadaval suur hotellide ja reisikuupäevade valik. Spaadest on populaarsemad Laulasmaa Spa, Hedon Spa Hotelli ja Arensburg Boutique Hotel & Spa paketid. Lennupiletitest on Hulludel Päevadel soodushinnaga müügil Nordica, Turkish Airlinesi ja Air Balticu lennud. Lisaks on müügil erihinnaga kruiisid ja reisikindlustus.

Nii et pole muud kui reise šoppama!