Selle uuele tasemele viimiseks on omanikud ümber kujundanud lobby, baari ja restorani ning suurendanud tubade arvu 43-ni.

Esmakordselt avati Arcade 2016. aasta jaanuaris. Sündmus ületas uudisekünnise, sest iga tuba selles hotellis oli varustatud retrostiilis mängukonsooliga ning pöörase hulga arvutimängudega, mida sai laenutada tasuta. Ka lobby ja baar olid varustatud mänguautomaatidega ning mitmele mängijale mõeldud konsoolidega, omanikud korraldasid regulaarselt mängudeõhtuid.

Üks praegustest uutest lisandustest on virtuaalreaalsete kõrvaklappidega, uusimate konsoolide ja spetsiaalselt mängimiseks mõeldud arvutitega varustatud ruum. Mängimiseks pakutakse seal selliseid ülipopulaarseid masinaid nagu Ataris, Nintendo Entertainment Systems, Gameboys, PlayStations, Game Cubes, Super Nintendos, N64s ja Xboxes.

Hotellis on olemas ka koomiksiraamatutest koosnev raamatukogu ning võimalik on laenutada jalgrattaid. Sageli korraldatakse erinevaid loenguid ja toiduga seotud üritusi. Pärast uuendusi jäävad tubade hinnad vahemikku 125-250 eurot öö eest.

Amsterdam pole aga mitte esimene linn, mis mängurlusturismi omaks on võtnud. Austria pealinnas Viinis on olemas virturaalreaalne baar, kus õnnemängijad keelt kasta ja tasuta uusimaid virtuaalreaalseid mänge proovida saavad.

Allikas: lonelyplanet.com