Uuringu käigus intervjueeriti 800 superrikast inimest. Kusjuures uuringu läbiviijad kinnitavad, et Bellagio ei olnud tegelikult nimi, mida nad oleksid ise oodanud. Sel lihtsalt põhjusel, et Bellagio ei olegi tegelikult maialma üks kalleimaid hotelle, see on edetabeli esiviisikus ainus, kus toa hind võib langeda ka alla 500 USD öö eest.

5. Raffles, Singapur

Ilmselt on kõik, kes kunagi Singapuris käinud, külastanud ka Raffles'i baari ja tellinud kokteili. Rohkemaks jätkub raha vähestel. Raffles on olnud üks Aasia tipphotelle selle asutamisest alates 19. sajandi keskel.
Seal peatusid näiteks ka prints William ja Kate Middleton 2012. aastal Singapuri külastades.
Kahese toa hind alagab 600 dollarist.

Raffles

1870. aastal eravillaks ehitatud hotell on Prantsusmaa legendaarseim ja parim koht romatilisteks puhkusteks. Kui täna on see eriti populaarne Cannes'i filmifestivali ajal, kui hotell täitub filmimaailma superstaaridega, siis varasemalt on seal peatunud ka Winston Churchill, Elizabeth Taylor ja Richard Burton.
Kahese toa hind alagab 625 eurost.

 Hotel du Cap-Eden-Roc

Londoni glämmis Knightsbridge'i linanosas asuv hotell on kohe kuulsa Hyde'i Parki naabruses ja üle tee asub üks maailma kalleimaid kaubamajasid Harvey Nichols. 169 toaga hotelli on alati peetud üheks Londoni parimaks.
Kahese toa hind algab 570 dollarist.

Bellagio kasiino ja hotell

Central Parki naabruses asuv The Plaza on New Yorgi üks tuntumaid hooneid ja vaatamisväärsusi ka neile, kes selles peatumist kunagi endale lubada ei saa.
See on kõigi lemmik – poliitikud armastavad seal peatuda, kui külastavad New Yorki, poliitikakauged kuulsused armastavad seal abielluda ja kirjanikud lasevad oma väljamõeldud glamuursetel tegelastel just seal peatuda.
Kahese toa hind algab 725 dollarist.

The Plaza
The Plaza

Las Vegase sümbol (avafotol) ja uusim selle viisiku hotellidest. Kasiinopealinna kuulsaim maja avati 1998. aastal ning lisaks hotellile mahub sinna ka kaubamaja ning etendusi käib andmas isegi maailma kuulsaim tsirkus Cirque du Soleil.
Ja hinnad – täiesti uskumatu! – algavad madalhooajal isegi 200 dollarist.