"Restorani Ultravioleti idee ja loogika on ühendada ühes ruumis multisensoorne tehnoloogia toiduga. Tavarestoranis ei ole roogadel midagi pistmist muusikaga mis restoranis taustaks mängib, toiduga ei ole kuidagi seotud see, mis valgus ja kuidas on valgus paigutatud. Restoranis Ultraviolet saame me vastavalt oma soovidele ja vajadustele kõiki neid elemente manipuleerida," selgitab peakokk Pairet.

Aasias auhinnatud ja tunnustatud peakokk on muutnud õhtusöögi teatriks, kinoks ja performance'iks, lisades toidule juurde muusikad ja helid, lõhnad ja haisud, videod ja pildid ning ootamatud ja vahel ka äärmuslikud nõud, vahendab Cnn.com.

Restoran pakub kümnesele sööjate seltskonnale igal õhtul jookidega paaritatud 22-käigulise õhtusöögi, hinnaks 1000 dollarit inimene. Iga selle käigu juurde käib aga täiesti eriskummaline keskkond, kuhu inimesed viiakse projetseerides restoraniruumi seintele pilte ja videosid, mängitakse sobilikke helisid ja paisatakse ruumi vastavaid lõhnu, et tõmmata kogu elamus ühtseks kõiki meeleelundeid ühendavaks kogemuseks.

Näiteks serveeritakse klassikalist Briti kalarooga ehk fish'n'chips'i lehviva Suurbritannia lipu taustal koos Beatles'i muusikaga. Vahepalana mõeldud Riesling aga serveeritakse ookeani ääres kividele loksuva vee saatel. Hiinapärast nuudlirooga saab aga süüa kohalikul turul ja nii edasi. Kokku 22 korda.

"Me pakume sööjale täielikult nende eest ära valitud kogemuse, meie juhime nende söömist ja nende kogemust. Lisaks muule on see oluline, kuna ma saan pakkuda nii inimestele toite nende tippvalmimisastmes. Selle oskuse või soovi sain ma oma emalt. Kui minu ema tegi süüa ei öelnud ta kunagi, et millal söök valmis saab. Kui ta valmistas ahjuliha ja see sai valmis ning oli oma parimas vormis, hõikas ema kõiki sööma. Ma teen seda sama siin restoranis," lisas Pairet

Sööjad tuuakse restorani bussiga, kus õhtusöögielamus algab ning jätkub ruumis, mis on täis projektoreid, kõlareid ja muid multisensoorseid tehnoloogiaid. Tegu on tulevikurestoraniga, kus on võimalik luua igasugune elamus just sellel hetkel kui sööma asutakse.