Lennukis viibimine võib olla täiesti ebainimlik kogemus, eriti kui on tegemist pikkade rahvusvaheliste lendudega. Kuid ülilai voodi, isiklik dušš ja teener muudavad lennukogemuse hoopis teistsuguseks.

10. British Airwaysi 787-9 Dreamlineri pardal on esimese klassi salongis sinu käsutuses 60sentimeetrine laiune ekraan, mida saad istmekonsooli puutetundlikult ekraanilt juhtida.
Igal istmel on kaks USB porti ja personaalne lukustatav kapike koos peegliga.

Ühe otsa pilet Londonist New Dehlisse maksab sellises salongis umbes 5000 USA dollarit.

9. Japan Airlinesi Sky Suite 777 esimese klassi salong on puiduga dekoreeritud ning ülejäänud lennukisalongist privaatsuse tagamise eesmärgil eraldatud. Võid omale koha broneerida juba järgmiseks kuuks, kuid hinna kohta infot veel pole.

Japan Airline's Sky Suite

Salongi, milles on olemas 60sentimeetrine LCD-monitor, saab muuta mugavaks voodiks. Ruumi on ka pagasile, olemas on elektrooniliste vidinate laadimiskoht.

8. AirFrance pakub La Première võimalust, mil ühe otsa pilet maksab 10 000 dollarit. Privaatses salongis saab istme muuta voodiks. Pagasile on olemas lisaruum, sinu mantlile saab osaks personaalne lähenemine.

AirFrance

Salongis on palju ruumi, et segamatult telekat vaadata või lugeda.

7. Qatar Airwaysi esimese klassi istmed, millel lendamine võib maksta kuni 5 000 dollarit, saab ümber kujundada voodiks, mille juurde kuulub ka suletekk.

Qatar

Osad esimese klassi ja äriklassi reisijad saavad osa Qatar Airwaysi taeva-lounge’i baarist ja snäkkidest.

6. Qantase esimese klassi lennud, mille hinnad algavad 15 000 dollarist, pakuvad täiendavat privaatsust, sest istmeid on võimalik kaugele alla lasta. Reisijatele pakutakse lennu ajal üsna meeldivaid lisamõnusid – näiteks silmaümbrusekreemi ja pidžaamat.

Ning veelgi enam – Qantasi esimeses klassis reisijad saavad lennufirma lounge’is lennueelseks massaažiks aja broneerida.

5. Thai Airwaysi kuninglikus esimeses klassis ootab sind ülimugav iste ja lameekraanteleviisor. Ühe otsa pilet New Yorgist Bangkokki maksab umbes 6 000 dollarit.

4. Cathay Pacific Airwaysi esimese klassis maksab reisimine (edasi-tagasi) umbes 28 000 dollarit. Mugava istme saab seal voodiks muuta. Lisaks saad personaalse teleka, pidžaama ja tulede ohjamiseks puutetundliku LCD ekraani.

3. Emiratesi esimeses klassis pakutakse privaatset kabiini ja isiklikku dušši – no mida veel tahta, eks? 18tunnise lennu ühe otsa pilet hind Dubaist New Yorki algab alates 9 000 dollarist.
Saad kasutada ka isikliku minibaari võimalusi.

Emirates

Vannitoas ootab sind valik Bvlgari kosmeetikat ja Timeless Spa tooteid.

 Cathay Pacific Airways

Pärast duši all käimist võid nautida värskelt pressitud mahla.

2. See voodi Singapore Airlinesi lennukis on tõenäoliselt parem kui enamik voodeid kodudes. Laiuseks 90 ja pikkuseks 210 sentimeetrit, täiendava madratsikattega, et sul ikka väga mugav oleks.

Ja kui sa magada ei soovi, saad nautida laial istmel istumist.

Singapore Airlines pakub ka privaatset sviiti, mis maksab edasi-tagasi lennul umbes 18 400 dollarit.

1. Etihad Airways on Araabia Ühendemiraatide lennufirma, mis pakub mitmeid luksuslendamise võimalusi. Need, kes broneerivad apartment-variandi, saavad tugitooli, voodi ja isikliku duši. Ühe otsa pileti hind sellises luksuses algab 30 000 dollarist.

Etihad

Vannitoas on olemas nii tualett-tarbed kui hommikumantel.

Salong on ka tegelikult nii luksuslik nagu see näib.

Allikas: businessinsider.com