1. Broneeri ühe suuna lennud

Ühe suuna pilet võib mõningate firmadega lennates tulla odavam kui edasi-tagasi pilet. Järgmine kord, kui piletit ostad, proovi järele.

2. Broneeri turistiklassi lend, lenda esimeses klassis

Broneeri reis ning seejärel redigeeri pileteid, küsides võimalusel lendu esimeses klassis. Teiste sõnadega — kui esimeses klassis juhtub olema mõni vaba koht, siis saad sa seal istuda. See töötab ilmselt paremini siis, kui oled tihe lendaja ja lojaalne ühele kindlale lennufirmale.

3. Vali parima boonusprogrammiga lennufirma

Mõned lennufirmad võivad arvestada sinu boonuspunkte piletite eest makstud raha eest, teised aga selle põhjal, kui palju lennumiile oled sa reaalselt lennanud. Eelista viimaseid.

4. Kustuta küpsised

Kui tahad saada hea pakkumisega piletit, siis tühjenda oma internetibrauseri ajalugu ja kustuta küpsised. Mõned lennufirmad võivad meeles pidada sinu varasemaid päringuid ning tõsta hinda hetkel, mil hakkad pileti eest päriselt maksma.

5. Telli enne lendu erimenüüst

Tellides erimenüüst, milles on arvestatud erinevaid talumatusi või ka taimetoitlaste ja veganite nõudmisi, saad üsna tõenäoliselt oma toidu enne teisi kätte.

6. Taksojärjekorra vältimiseks..

…mine lennujaama saabudes väljuvate lendude osakonda, mitte saabuvate juurde, kus pead võistlema tohutu trobikonna ülejäänud saabunud reisijatega. Lennujaama saabumiste väljapääsu juures ei ole sinuga kedagi konkureerimas.

Allikas: Business Insider