1. Kasuta privaatset brauseriakent lennupiletite hindade vaatamiseks. "Inkognito" veebis surfates ei saa broneerimissaidid infot, et otsid lendu sulle vajaliku kuupäevaga. Tavaliselt kipuvad veebid lennupiletite hindu tõstma, kui sama kasutaja juba korduvalt pakkumisi vaatab.

2. Osta lennupiletid pärast kella kolme teisipäeval. Siis kipuvad suured lennufirmad (eriti USA-s) oma hindu langetama ja teevad paremaid sooduspakkumisi.

3. Skänni kõik olulised dokumendid arvutisse, tahvlisse või nutitelefoni. Kui midagi kaob, on vähemalt andmed olemas, et enda isikut tõestada või uut lennupiletit tellida. Samuti võivad olulised olla hotellide või reisikorraldajate vautšerid, broneeringud vms dokumendid. Veel parem - salvesta need skännitud pildid ka pilveteenusesse (Google Drive, Dropbox vms), et isegi seadmete kadumise korral oleks võimalik neile ligi pääseda mõnest teisest seadmest või avalikust arvutist.

4. Kui kasutad mõnes avalikus WiFi võrgus Google Mapsi kaarte, saab neid lihtsalt omale mobiilsesse seadmesse salvestada, lüües otsinguaknasse "OK Maps". Salvestatakse ekraanil nähtav kaardiosa koos kaardikihtidega detailsemaks suurendamiseks. Nii võib WiFi levialast linna peale minna ja ilma andmesideühenduseta ikkagi kaarti vaadata.

5. Lisaks eelmisele nõuandele: kui kaardid on alla laetud, lülita nutitelefonil või tahvlil GPS sisse ja ongi olemas andmesideta navigatsiooniseade. Enam eksida pole võimalik, kuni aku kestab.

6. Kui oled puhkusel ja väga olulisi kõnesid ei oota, pane mobiil lennurežiimi - nii saab hotellis või mõne kohviku seinakontaktist selle kiiremini täis laadida või matkal olles säilitada akut pikemalt juhuks, kui tõesti on telefoni vaja.

7. Hangi WiFi parool sotsiaalvõrkudest. Kui satud kohta, kus on klientidele mõeldud WiFi parooli all, võib selle kohta leida infot Facebooki, Google´i, Tripadvisori, Foursquare´i või muude sotsiaalvõrkude infost paiga kohta. Uuri kommentaare. Mõnikord aitab lennujaama või hotelli WiFis vajalikule veebilehele saada ka aadressile "?.jpg" lõppu lisamine (näiteks www.neti.ee/?.jpg).

8. Kiirenda pagasi kättesaamist - kleebi kohvrile õrnade esemete hoiatus. Sel juhul (ehkki garantiid muidugi pole) pannakse see kohver õrnalt teiste peale ja jõuab pagasilindile esimeste seas.

9. Kasuta lennujaama valuutavahetuste asemel pangaautomaate. Peaaegu alati tuleb rahavahetus niimoodi odavam.

10. Telefonilaadijad ja kõrvaklapijuhtmed on hea ära mahutada näiteks tühja prillitoosi. Siis ei lähe juhtmed kotis sassi.