airBalticu tegevjuht Martin Gauss: “Eesti on üks meie Horizon2021 äriplaani tšempion. Need, kes reisivad Tallinnasse ja sealt välja, on eriti hästi ja soojalt vastu võtnud meie uued otseliinid. Eesti on üks kiiremini kasvav turg ja 24% enam reisijaid igal kuul, oleme pühendunud, pakkumaks aina uusi mugavaid ühendusi suurte sõlmjaamade ja Tallinna vahel. Me siiralt täname oma Eesti reisijaid, et nad on valinud airBalticu oma põhivedajaks!”

Märtsis vedas airBaltic Tallinnast väljuvate lendudega 24% enam reisijaid kui samal kuul aasta varem. airBaltic on veelgi tugevdanud oma kohalolu Tallinnas, lisades lennuplaani ka uue otseliini Vilniusesse kahe mugava lennuga päevas, nii hommikul kui õhtul, mille hinnad algavad 29 eurost ühe otsa kohta.

airBalticu võrgustikus on üle 60 sihtkoha, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt Riia põhijaama kasutades lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas. Lisaks pakub airBaltic otselende Tallinnast ja Vilniusest.