Alates tänasest hakkab Travemünde–Liepāja liinil sõitma ka parvlaev Stena Nordica, tagades tihedama ühenduse ja suurema transpordivõimsuse.

"Liiklus Balti riikidest Kesk-Euroopasse ja Skandinaaviasse on Stena Line jaoks strateegilise tähtsusega. Me prognoosime kasvavat nõudlust kaubaveoteenuste järele Balti riikidest ja riikidesse. Marsruut on arendamisel, et tugevdada meie positsiooni turul ning pakkuda klientidele kõrgetasemelist teenust,“ ütleb Erik Thulin, Läänemere põhjapiirkonna kaubandusdirektor.

Stena Nordica hakkab sõitma Liepāja–Travemünde liinil koos parvlaevaga Urd; see väljub esimest korda täna, 31. märtsil Travemünde sadamast Saksamaal. Edaspidi hakkab sel liinil kehtima Stena Line‘i uus liiklusgraafik 10 väljumisega nädalas Liepāja ja Travemünde vahel.

„Oleme nõutud laevandusettevõte ja meie peamine eesmärk on pakkuda kõigile kättesaadavaid ja usaldusväärseid teenuseid, luues pikaajalisi suhteid klientidega. Sel aastal alustasime kahe transpordikoridori väljaarendamist ja tugevdamist Läänemere piirkonnas: Liepāja on strateegiliselt valitud värav Kesk-Euroopasse ning Ventspils loomulik sild Skandinaaviasse," ütleb Oskars Osis, Läänemere põhjapiirkonna kaubaveo müügijuht.

Stena Nordica mahutab 300 sõiduautot ja 450 inimest.