Edetabeli koostas veebileht Hopper, mis keskendub reisijaile soodsaima lennupileti otsimisele, pakkudes ka välja, millal minna ja kuhu minna.

1. Dallas - Sydney, Qantas, 13805 km ja 17 tundi

Kogu selle lennumaratoni saab läbi teha hiiglasliku Airbus A380 pardal. See tähendab rohkem jalaruumi, paremat meelelahutust ja mugavamat lendu. Hopper soovitab: broneeri lend Sydneysse 15 päeva enne lendu, saab odavaimad piletid.

2. Atlanta - Johannesburg, Delta Airlines, 13581 km ja 16,5 tundi

Seiklusturistide üks lemmiksihtkoht Johannesburg on Atlantast vaid ühe otselennu kaugusel. Peale seiklusi Lõuna-Aafrikas, kus võib pikkast kohalelennust välja puhata ka mõnes luksuslikus hotellis, saab sellel lennul edasi-tagasi kulgeda piki Atlandi ookeani.

3. Los Angeles - Abu Dhabi, Etihad, 13502 km ja 16,5 tundi

Pikkuselt kolmas lend maailmas on õnneks mugav, sest Etihad hoolitseb selle 16,5 tunni jooksul õhus oma reisijate eest luksuslikult. Kui viibida Etihadi auhinnatud Diamond First Classis, võib lamamisvoodite ja 23-tollise ekraaniga meelelahutuskeskuse seltsis koos rikkalike söökidega jääda puhkuseajast õhus isegi väheseks, et igavuseni jõuda.

4. Los Angeles - Dubai, Emirates, 13420 km ja 16,5 tundi

Sellele liinilennule on võimalik osta maailma peaaegu kõige kallim lennupilet - veel kallima saab osta vaid New York - Hong Kongi lennule Lufthansaga.

Pilvelõhkujate linna jõuab 16,5 tunniga. Dubail on lisaks pilvelõhkujatele, luksusele ja ilusatele liivarandadele ka palju muud ühist Los Angelesega.

5. Los Angeles - Jeddah, Saudia, 13409 km ja 17 tundi

Vaid mõned kilomeetrid lühem lend kui Dubaisse on lisaks sihtkoha eksootilisusele ka eksootiline õhus - Saudia lennufirmaga. Piletid tuleb varakult broneerida.

6. Dallas - Brisbane, Qantas, 13362 km ja 16 tundi

Pikad otsad on populaarsed ümbermaailmareisidel. Dallas-Brisbane võiks aidata ookeani kiirelt ületada.

7. Houston - Dubai, Emirates, 13145 km ja 16,5 tundi

Emirates teeb nende kahe linna vahel maratonlende lausa kaks korda päevas, pakkudes 16,5 tunni veetmiseks mugavaid ja suuri Boeing 777-300ER´e ja lubades soodsaid pileteid alates tuhandest dollarist.

8. Dallas - Hong Kong, American Airlines, 13073 km ja 16,5 tundi

Kui tahad vahetada Texase maastikud Hong Kongi pilvelõhkujate vastu, siis saab seda teha vahepeal maad puudutamata maailma kaheksanda pikima otselennuga. Liin on alles sissetöötamisel, sest alustas sel aastal.

9. San Francisco - Dubai, Emirates, 13040 km ja 16 tundi

Otseühendus Räniorust Naftaorgu toimub mugavate Boeing 777-300ER´idega, pakkudes 42-le reisijale erilisemat mugavust esimeses klassis täielikult lamamisasendisse käivate toolidega. Kuid ka turistiklassi reisijatele on pikemaks istumiseks loodud natuke avaramad istmevahed.

10. New York - Hong Kong, Cathay Pacific, 12942 km ja 16 tundi

See on New Yorgist väljuv pikim lend ja siin edetabelis ainuke, mis lendab kohale peaaegu otse üle põhjapooluse. Lennu teises pooles saab ületada Siberi ja siis juba peagi Hiina servast sihtkoht paistabki.