Maailma üks suurimaid reisiarvustusportaale Tripadvisor koostas edetabeli kümnest parimast vaatest, mida saab hotellitubadest nautida - need on miljoni dollari vaated ühe öö hinnaga.

1. explora Patagonia - Hotel Salto Chico

Tšiilis Patagoonias asuv hotell (avapildil) on keset mägede ilu - jälgida saab aknast nii kiiresti muutuvat ilmameeleolu liustikel Torres del Paine´i rahvuspargis.

1993. aastal rajatud hotell asub otse Salto Chico joa kõrval.

Jade Mountain, St Lucia.

2. Jade Mountain Resort

Idülliline saar Kariibi meres on nagu mõnest seiklusromaanist - kõrgete mäetippude ja lopsaka troopilise metsaga. Rannal asub ka hotell, millest avanevad vaated St. Lucia kahe mäe - Piti ja Gros Pitoni tippudele. Lisaks on hotelli ees privaatne liivarand ja sukeldujatele korallriffidega veealune maailm.

The Tower, London.

3. The Tower

Nagu nimigi vihjab, on tegemist Londoni sümboli lähedale jääva hotelliga. Vaated avanevad kuulsale Toweri sillale.

Wolwedans Dunes Lodge, Namiibia.

4. Wolwedans Dunes Lodge

Namiibia NamibRandi looduskaitsealal saab hotellimugavusi nautida keset kõrbekuumust ja igas suunas avanevaid kõrbevaateid. Puust ehitisel on avarad klaasfassaadid, konditsioneeritud jahedusest võib imetleda, kuidas liiv keerleb liivadüünidel ja muidugi võib giidi saatel otse hotelli terrassilt minna väikesele kõrbematkale.

Petronase kaksiktornid Tradersi hotelli aknast.

5. Traders Hotel

Malaisias Kuala Lumpuri südames asuv hotell laseb ka öösel otse numbritoast vaadata kuulsaid Petronase kaksiktorne - see hotell on neile, kellele meeldib olla keset linnadžunglit.

Niagara hotelliaknast.

6. Embassy Suites by Hilton Niagara Falls Fallsview Hotel

Kanadas Niagara joa vahetus naabruses asuv pilvelõhkuja pakub ülemistelt korrustelt täielikku vaadet kogu vetemängule. Öösel on juga valgustatud.

Le Sirenuse: parim postkaardivaade otse hotellist.

7. Le Sirenuse

Itaalia Amalfi rannikulinnad on surutud rannakaljudele ja Le Sirenuse omale ööbimiseks valinu saab parima vaate kohe ööbimiskohta kätte. Ideaalsemat postkaardivaadet linnale on raske leida.

Vaade voodist virmalistemängule.

8. Kakslauttanen Hotel & Igloo Village

Soome Lapimaal pole vaja mägede ega jugadega peibutada - turistid tulevad kohale taevase vaatemängu pärast. Selleks, et taevas rohekalt kumavad virmalised võimalikult paremini näha oleks, pakutakse majutuseks läbipaistva laega kupleid, nii et virmalistemängu saaks vaadata otse voodist, kasvõi lamades.

Vaade Colosseumile.

9. Palazzo Manfredi - Relais & Chateaux

Rooma Kolosseumi voodist vaadata on samuti omaette elamus - nagu vanas Roomas, kuid 21. sajandi mugavustega. Kui Colosseumi vaade on kinnisidee, tuleb küsida tuba vastavas suunas. Osa luksuslikke viietärnisviite avanevad hoopis sisehoovi.

St. Regis Deer Valley mäevaated.

10. The St. Regis Deer Valley

Utah´s, meilegi tuntud põlevkiviosariigis saab The St. Regis Deer Valley hotellist heita pilgu Wasatchi mägedele. Tegemist on auhinnatud pere- ja koduloomasõbraliku mägihotelliga.

Milline on sinu parima vaatega hotellielamus?