Estrada tahab šeigilt 354 miljonit dollarit, et osta kuni kolm uut maja, sisustada garderoob, osta uusi autosid ning kunsti. Selleks, et uut elu alustada. Šeik ja Estrada olid abielus 13 aastat ja neil on ühine tütar.

59-aastane Estrada tunnistas kohtus, et soovib esmalt saada 96 miljonit dollarit, et osta Londonisse 7-korruseline maja. 6,2 miljonit soovib ta suvekodu jaoks ning 9,2 miljonit, et maksta elamisega seotud kulusid. 1,4 miljoni eest sooviks ta osta kunsti ja 700 000 dollari eest viis autot.

Šeik väidab loomulikult, et tema eksnaise nõudmised on ülepingutatud.

Estradal on juba 17 miljonit dollarit väärt maja Beverley Hillsis ning ligi 5 miljoni dollariline korter Londonis. Lisaks on tal juveelikollektsioon, mil väärtust 4,9 miljonit dollarit, teatas šeik.

Estrada soovib mehelt tagasi ka 14 miljoni dollarilist sinist teemantsõrmust. Šeik väidab, et ta on selle ära andnud.

Naine pidi kohtus avaldama ka oma iga-aastase eelarve. Ta kulutab aastas 3 miljonit dollarit reisimise ja 1,4 miljonit dollarit uute riiete peale. Viimaste hulka kuulub näiteks 56 600-dollariline kasukas, 117 000 eest 15 uut kleiti, 82 000 dollari eest kaks luksuslikku käekotti ning 32 600 dollari eest tavalisi käekotte. 5500 dollarit kulus tal 15 paari päikeseprillide ostmisele.

Estrada soovib kõigele lisaks, et šeik maksaks talle 475 000 dollarit aastas, et üleval pidada oma meeskonda. Tal on Londoni kodus teener, majahoidja, sohver, kaks koristajat, kokk ja sekretär. Tema mobiiliarve on lisaks veel 37 000 dollarit aastas.

Kui Estrada oma tahtmise saab ja võidab 354 miljoni dollarilise vaidluse, siis on see üks Suurbritannia ajaloo suurimaid väljamakseid. Kohtuistung toimub nimelt Suurbritannias.

Šeik pakub oma eksile 45 miljonit dollarit. Tema sõnul soovib Estrada saavutada sellise elatustaseme, mis ületab tuntavalt seda, mida nad koos elades kogesid. Mehel on keerulised ajad, ta põeb ka kopsuvähki.

Ehk oleks šeik pidanud kõigele sellele mõtlema siis, kui ta abiellus Saudi Araabias teise naisega, olles samal ajal veel Estradaga abielus.