“Kuna eestimaalased on usin reisirahvas ning seda näitab ilmekalt ka viimaste aastate turismistatistika, kingime Eesti Turismifirmade Liiduga inimestele just seda, milles nad head on – reisimine,” ütles ETFLi peasekretär Mariann Lugus. “26 000 inimest esimese nädalaga on korralik tulemus ning näitab, et inimesed on huvitatud nii välismaistest kui ka Eestisse jäävate sihtkohtade külastamisest.”

ETFLi reisikingituste seas on reisielamusi ja -teenuseid igale maitsele ning seetõttu soovitab Lugus kõigil igapäevaselt lehte külastada.

“Esindatud on nii soojamaareisid ja puhkusepaketid päikese all, kuid kingitusekotist leiab ka kruiise, spaapuhkuseid, elamusreise, loodusreise ning isegi klassiekskursiooni,” tutvustas Lugus. “Siseturismi aina uued rekordid näitavad, et Eesti inimene otsib reisimisel elamusi ning hindab sealjuures kõrgelt ka seda, mida kodumaal pakutakse. Seetõttu oleme lisaks päikesereisidele loosi lisanud ka mitmeid tuntud ja veel tundmata Eesti pärle.”

Kuni 31. märtsini avab ETFL Delfis iga päev kolm kingituseakent, kus inimesed saavad end registreerida sinna ilmuvate kingituste loosis osalemiseks. ETFLi kingitustekampaania kohta saab lisainfot teiste seas ka ETFLi kodulehelt, Facebooki lehelt ja EV100 kingituste lehelt.

“Kui kampaanias leidub enam kui üks unistuste reis, siis võib end registreerida ka mitmele reisile, sellekohast piirangut ei ole. ETFLi enda sünnipäeval 4. aprillil loosime kõik kingitused sõltumatu vaatleja valvsa pilgu all välja,” ütles Lugus.

Kingitused on välja pannud Eesti Turismifirmade Liidu liikmed ning kokku saab nii kodumaistele kui ka välismaistele reisidele minna üle 250 inimese.

Eesti Turismifirmade Liit on turismiga tegelevate tööandjate vabatahtlik ühendus, mis liidab 76 liiget. Liidu põhiliikmeteks on Eesti reisibürood ja reisikorraldajad, kaasliikmeteks transpordiettevõtted, turismiorganisatsioonid, haridusasutused, hotellid, kindlustusfirmad, turismivaldkonna tugiteenuste pakkujad ning välismaised turismiorganisatsioonid. Aastatel 2016-2018 on ETFL on üleeuroopalise turismiorganisatsiooni ECTAA eesistuja.