1. Leia oma eelarvele parim sihtkoht reisikalkulaatori abil.
Tasuta veebirakendus The Earth Awaits aitab reisihuvilistel leida sihtkohti, mis nende vajaduste ja rahakotiga kõige paremini sobivad. Kasutajad saavad rakendusse sisestada oma kuueelarve, piirkonnad, mida nad sooviksid külastada ning teisigi asju, näiteks keeleoskuse, ilma, saastatuse ja kuritegevuse tasemed jms. Kõiki neid võetakse täiuslike sihtkohtade pakkumisel arvesse.

2. Nipid mehelt, kes on külastanud kõiki maailma riike.
Kuidas raha säästa? Pole paremat võimalust, kui õppida inimeselt, kes on käinud kõikjal. 27. eluaastaks on Henrik Jeppesen käinud 193 riigis ning teab saladusi, kuidas osta soodsaid lennu- ja bussipileteid ning leida hea hinnaga majutust.

3. Neis riikides on õlu kõige odavam.
Kui plaanid oma järgmisel puhkusereisil nautida õlut – klaasi, kahte või kolme –, tasuks sul minna neisse riikidesse, kus õlu on odav. Kui tahad maitsta kohalikku head ja odavat õlut, peaksid oma kavandatud Prantsusmaa reisi ära muutma ja minema hoopis Ukrainasse.

4. Google Flights annab sulle hindade muutumisest teada.
Reisihuvilised on Google Flightsi rakenduse värskendust rõõmsalt tervitanud, sest see aitab neil odavamaid hindu leida ning annab kasutajatele teada, millal hinnad muutuvad. Rakenduse kasutajad saavad lisada aegu ja marsruute, mida nad otsivad ning neile antakse teada, millal nad peaksid piletid broneerima.

5. Need on kõige odavamad ja kõige kallimad riigid, kuhu lennata.
Lennupiletite hindade süsteem võrdleb miljoneid erinevaid lennuvõimalusi ja valib välja soodsaimad – ning ka kõige kallimad –, kuhu lennata võimalik. Kalleim riigi tiitli pälvis Araabia Ühendemiraadid, kõige odavam riik, kuhu lennata, on aga India.

6. Mees, kes maksis 408 USA dollarit 52 000 väärtusega ümbermaailmareisi eest, selgitab, kuidas ta seda tegi.
Daniel Gillaspia tahtis reisida ümber maailma, kuid ei soovinud sellele reisile tervet varandust kulutada. Selleks, et unistus ikkagi teoks teha, luges ta reisiportaale, võrdles nippe ja nõuandeid ning tegi asja teoks, peatudes sellistes luksuslikes kohtades nagu Tokio, Abu Dhabi ja teised. Ning kõike seda vaid 408 dollari eest.
LOE LONELY PLANETIST!

7. Uus hüper-super otsingusüsteem lubab odavaimaid lende.
Enamik reisihuvilis kasutab odavaimate hindade otsimiseks tavalisi rakendusi. Mis on aga uus hüper-super süsteem? CheapFlightsFinder lõi uue online-rakenduse, mis võrdleb teiste otsingusüsteemide – Skyscanner, Kayak, Google Flights jms – hindu ning säästab niiviisi piletiotsijate raha ja aega.

Allikas: lonelyplanet.com