“Lennupileteid küsitakse kõige enam just alanud ja järgnevasse kuusse, kui meil veel ilm heitlik on, aga Lõuna-Euroopas juba päikest võib võtta, või siis sügiseseks suvepikenduse reisiks septembrisse-oktoobrisse,” märkis Go Traveli turundusjuht Anu Vane.

“Nordica otselendudest on kõige kuumemad sihtkohad Rijeka ja Odessa, samuti on väga populaarsed Amsterdam ning Saksamaa sihtkohad. Teiste lennufirmade lendudest uuritakse Lõuna-Euroopa n-ö linnapuhkuse hittlinnasid nagu Barcelona ja Ateena, neist esimesed lennud toimuvad AirBalticuga läbi Riia ning Ateena omad otse Tallinnast Aegean Airlinesiga,” tähendas Vane.

“Lennupiletite kõrval teevad kindlasti hea tulemuse ka Eesti spaa- ja majutuspaketid. Suviste puhkuste aeg on ees ning Osturallil on seekord väljas tõeliselt hea valik eestimaiseid pakkumisi – sealhulgas leidub ka majutuskohti, kes väga harva soodushinda pakuvad, näiteks Muhu Veinitalu või uhiuus V Spa. Geograafiliselt jagub soodushinnaga pakkumisi kõikjale üle Eesti ning kuna hinnas sisaldub alati kõik esmane, saab sel moel kenasti Eestile ringi peale "spaatada",” märkis Vane.

“Esimese päeva müügitulemuste järgi on päikesereiside sihtkohtadest kõige populaarsemaks tõusnud Küpros, palju ei jää alla ka Bulgaaria. Väga palju küsitakse ka Mallorcat ja Marokot, kuhu rallihinnaga saab reisipaketi tõesti soodsalt,” lausus Vane.

Osturalli kestab Kaubamajas kuni pühapäevani.

Reisibüroo Go Travel on üks Eesti suurimaid puhkusereiside edasimüüjaid. Go Travel on 100% Eesti erakapitalil põhinev reisibüroo, kust saab osta nii kõigi Eesti suurimate reisikorraldajate puhkusereise, lennupileteid ja ärireise, lisaks korraldab Go Travel reise ka Eestit ja Baltimaid külastavatele turistigruppidele.