1. Kuhu sõidad Eestis, kui tahad paar päeva puhata ja inspiratsiooni koguda?

Kui võimalik, sõidan maale – Lahemaale. Seal on meil vennaga merekaldal kahe peale väike puhkemajake, kus kunagi elasid minu isa, vanaisa ja vanavanaisa perekonnad. Mere ääres, eeskätt just Põhja-Eesti rannikul, tunnen ennast turvaliselt ja rahulikult. Siinsete rannaliivade ja -mändide juurte vahel olen nagu mingi pinnaseosa. Olen selle üle ääretult õnnelik ja tänulik. Naudin selle pinna ja paigaga kontakti iga ilmaga, olgu torm või päike.

2. Millise muusiku kontserdi pärast oleksid valmis kasvõi maailma lõppu sõitma?

See on väga keeruline küsimus. Õigupoolest pole ma kunagi elus kedagi päriselt fännanud, kui välja arvata Michael Jackson. Kahjuks ei olnud mul võimalik tema kontserdile minna, kui ta Eestis käis. Nüüd sõidaks ju kuhu tahes, aga Jacksonit pole.

3. Kui peaksidki tõesti nii kaugele sõitma, siis mis riigis võiks see maailma lõpp ideaalmaastikul asuda?

Sooviksin matkata Uus-Meremaal, nii suuskadel kui ka jala. Kogeda seda suurt maad omas tempos ja isiklikult.

4. Kas oled kunagi mõne suurlinna melus peatunud ja kõik muu unustanud, et kuulata mõnda tänavamuusikut?

Jah, kindlasti! Tihti on tänavamuusikud ka professionaalsed tegijad lavalt. Rohkem on see nii küll Eestist väljaspool, nii ilma kui ka suhtumise tõttu.

5. Kui peaksid reisides ihuüksi karaokebaari sattuma ja teaksid, et keegi ei saa sellest kunagi teada, siis mis laulu sa laulaksid ja mis keeles?

See on väga lõbus mõte! Laulaksin vist ükskõik mida, aga lollitaksin kohutavalt palju, no ikka korralikult üle võlli. Ahviksin erinevaid lauljaid, nii et maa on must. Küll see oleks lust.

6. Mis on olnud kõige ekstravagantsem asi, mida oled reisides teinud?

Vallutanud Šveitsis jalgsi ühe väikese mäe tipu – no Šveitsi kohta väikese mäe, 3500 meetrit. Tulnud suuskadega mööda puuderlund alla Põhja-Soome nõlvadelt, millel polnud mingit pistmist tõstukite ega teiste inimestega.

Sellised pisiekstreemsused annavad mulle palju. Suuremad vajaksid juba põhjalikumat ettevalmistust, milleks mul pole kahjuks praegusel eluperioodil aega. Kunagi ehk on pisut rohkem.

7. Kas oled reisides leidnud endale mõne sõbra või hea tuttava, kes jääb kogu eluks?

Enamik minu reise on siiski seotud muusikaga. Päris puhkusereise on terve elu jooksul olnud vaid mõni. Aga reisimist on palju. On hulk muusikuid, kellega olen tuttavaks saanud eri paigus üle maailma. Mitmega suhtlen edasi. Ja osaga kindlasti veel pikki aastaid, kui mitte elu lõpuni.

8. Mille alati oma kohvrisse kaasa pakid ja mis on kõige keerulisem asi, mida oled pidanud pakkima?

Minu reisikohver sisaldab enamasti esinemistehnikat. Kleit ja kingad mahuvad vaevalt ära. Kohvrit olen aastate vältel õppinud juba päris hästi pakkima, aga natuke nuputamist ikka on, sest kõik tuleb paigutada nii, et ükski element väga ei põruks ega liiguks.

9. Millise filmi loodad järgmine kord pika lennu ajal valikust leida?

„Kevade”! Või „Suve”. Aga seda vist ei juhtu.

10. Ja kuhu see lend sind viib?

Järgmine lend viib Milanosse.