Kui soovid kogeda midagi tõeliselt omanäolist ja põnevat, siis leiad siit nimekirjast kahtlemata huvitavaid pakkumisi.

Püstkoda Põhja-Mongoolias — 105€/öö

Põnev püstkoda mahutab kokku neli inimest ja püstkojas on kaks puitvoodit. Lisaks on püstkojas puupliit, millel saab ka süüa teha. Söögi teeb valmis aga lahke pererahvas, kes elavad ise seal samas, täpsemini kõrvalmajas. Söök koosneb valdavalt lihast ja nuudlitest ning kellel on erisoovid, peavad oma toidu ise kaasa võtma. Lahke pererahvas ulatab külastajatele soovi korral abikäe. Lisaks saavad külalised avastada põnevat taigat ja sõita põhjapõtradega.

Vaata lähemalt SIIT.

Iglu Lapimaal — 130€/öö

Iglusse mahub kokku kuus külalist ja seal on kuus voodit ning üks vann. Iglu sees on valgustus ja saadaval on isegi traadita internet, föön ja kööginurgake, kus on mikrolaineahi ja külmik, kuid puudub pliit ja ahi. Lähimad poed asuvad kümne kilomeetri kaugusel. Imelise kogemuse pakub iglu aga selle poolest, et öösel on õues näha virmalisi ja lisaks asub iglu väga privaatses kohas.

Vaata lähemalt SIIT.

Salvador Dali ja Gaudi kunstist inspireeritud korter Makedoonias — 38€/öö

Tegemist on äärmiselt muljetavaldava ja omanäolise ööbimispaigaga, mis lööb pahviks nii mõnegi. Omanäolisse korterisse viib isiklik lift ja võõrustajad pakuvad ka lahkelt abi lennujaamast korterisse jõudmisel ning auto rentimisel. Korteris on kolm voodit, sinna mahub neli inimest ja seal on kaks vannituba.

Vaata lähemalt SIIT.

Väga privaatne majake keset Joshua Tree rahvusparki Californias — 307€/öö

Joshua Tree rahvuspargis asuv majake kujutab endast arhitektuuriliselt omapärast hoonet, mis sobib seiklejale, kes tahab nautida imekaunist tähistaevast. Majake mahutab kuus inimest, seal on kaks voodit, kaks magamistuba ja üks vannituba. See sobib eelkõige just neile inimestele, kes tahavad palju aega veeta õues. Maja ise on väga minimalistlik, kuid seejuures äärmiselt moekas ja luksuslik disaini-ime.

Vaata lähemalt SIIT.

Mustlaslik haagissuvila Inglismaal — 76€/öö

Haagissuvila on sisustatud külluslikult ja näeb omamoodi kodune välja. Kuna see asub Suurbritannia rannikuäärsel alal, siis sobib see ideaalselt paarikesele, kes soovib linnaelu eest peitu pugeda. Haagissuvilas on olemas kõik eluks vajalik ja sinna mahub elama kaks inimest.

Vaata lähemalt SIIT.

Üks tõeline mehekoobas Floridas — 65€/öö

Tegemist on omanäolise kohaga, mis on ehitatud lennukiangaari ja mis on täidetud kõiksuguste huvitavate asjadega. Näiteks on seal kettide küljes rippuv tulekolle ja löökkuulimäng. Mehekoopas asub üks voodi ja seal on kõik eluks vajalik, muuhulgas ka baar, mikrolaineahi, satelliit-TV, traadita internet ja konditsioneer.

Vaata lähemalt SIIT.

Tuultele avatud majakas Iirimaal Wicklow’ maakonnas — 305€/öö

See on koht tõelisele rahuotsijale, kellele meeldib Iiri mere värske õhk ja kes tahab end ümbritseda kauni loodusega. Majakasse mahub kokku neli inimest ja seal on duširuum, tualett, elutuba ja köök. Torni tippu jõudmiseks on vaja aga kõndida üles 109 trepiastmest.

Vaata lähemalt SIIT.

Tüdrukulik magamistuba Chengdus Hiinas — 43€/öö

Kahtlemata on tegemist täiesti omanäolise ööbimispaigaga, mis oleks justkui otse muinasjutust. Põrand on valge-sinise ruuduline, lisaks on interjööri vürtsitatud kaunite roosade elementidega nagu telefoniputka, nagi ja rippuv rehv, millel saab kiikuda. Kogu tuba näeb välja nagu pisikese tüdruku unistuste koht.

Vaata lähemalt SIIT.

Romantiline majakene keset Austria imelist loodust — 79€/öö

Seda väikest armsat majakest reklaamitakse kui romantilist pelgupaika. Rustikaalse välimusega hoone on korralikult renoveeritud ja seal on voodi kahele inimesele. Esialgu kasutati hoonet küünina. Alumisel korrusel on elutuba ja vannituba. Ülemisel korrusel on aga magamistuba voodiga. Kusjuures maja lähedal asub ka restoran, kus saab hellitada maitsemeeli hõrgu kohaliku toiduga.

Vaata lähemalt SIIT.

Aladini koobas Saksamaal — 499€/öö

Selles Rheinfeldenis asuvas luksuskorteris tunned end nagu tõeline prints. Seal on Egiptuse stiilis mööblit ja tiigrivaip, aga palju muudki. Korteriomaniku väitel mahutab see kaheksa inimest. Külastajad saavad kasutada ka kuumaveevanni, palmiaeda ja jõusaali.

Vaata lähemalt SIIT.

Allikas: dailymail.co.uk