Drumi on pesumasin, mis ei küsi töötamiseks elektrit, vaid hoopis seda, et keegi selle pedaali sõtkuks. Ja viimast ei pea tegema pika aja jooksul, vaid piisab ka mõnest minutist.

Asi on lihtne: riided trumlisse, puhastusvahendit natuke peale, vett ka natuke peale, kaas kinni ja tallad pedaali, et trummel tiirlema panna.

Eraldi nupp on pesemise käigus räpaseks muutunud vee väljalaskmiseks ja pedaalisõtkumine aitab riideid trumlis ka kuivatada, kui selleks soovi on. Mis eriti tore: pesumasin on keskkonnasõbralik ja meeldivalt väike, nagu lõbus rohevalge prügikorv.

Matkal ja maal käimine pole enam kunagi samad, eriti, mis puudutab vähest hügieeni! Ainuke häda, et 2016. a suveni peab veel ootama, enne kui saad Drumi hankida.

Drumi tavahinnaks saab 169 Kanada dollarit (~125 eurot), aga kuni tänavu 29. juunini saab seda eeltellida vaid 129 eest (~95 eurot).

Meie soovitus: las keegi julge ostab ja kinnitab, et asi on seda väärt. Teisalt pole maksumus ka nii soolane, et ei võiks impulssostuga riskida. Ideel on jumet.