SPAA JA HEAOLU

Riia tipptasemel spaad

ESPA Riga – mitmesugused soojad basseinid ja vannid, multifunktsionaalsed dušid, avar fitnessiala ja muidugi parimate spetsialistide tõhusad iluhooldused ja eriline tähelepanu.

Kui otsite vaikset ja hubast kohta, kus jõudu koguda, siis on Taka Spa teie jaoks just see õige.

Spaad väljaspool Riiat

Eksootikasõbrad peavad kindlasti proovima maamõisates ja tervisetaludes asuvaid spaasid, kus keha ja meeli lõõgastavaid tipptasemel protseduure toetavad rahu ja vaikus, Läti kaunis maastik ning korrastatud keskkond. Näiteks avati Vidzemes Amata piirkonnas Annases hiljuti disainhotell Annas, kus asub luksuslik spaakeskus Vannas (vannid) ja aeglase toidu restoran Kannas (purgid). Silene, Hotel Liepupe Manor, Rumene Manor House, Lantus jpt.

AKTIIVNE PUHKUS

Läti pole rikas riik mitte ainult turismiobjektide poolest, vaid pakub palju võimalusi osaleda mitmesugustel üritustel, käsitöö õpitubades, pidulikel kombetalitustel ja toiduvalmistamisel. Nii et võtke Lätist koju kaasa mitte üksnes meeldivaid mälestusi, vaid ka käsitsi valmistatud savinõu või omaküpsetatud kook. Näiteks võite arendada oma oskusi järgmiste keraamikakodade õpitubades: Oltes, Vaidava või Laima, et õppida kasutama potiketra ja valmistama ainulaadset kaussi, vaasi või kannu.



Nautige Sigulda bobi- ja kelgurada ja võtke pehme bobiga kiireid kurve.


Kas soovite täita inimkonna ammuse unistuse vabalt lennelda? Siis suunduge Aerodiumi! Tegemist on vertikaalse tuuletunneliga, kus saate õhus hõljuda ja vabalangemist kogeda.

Kas teid huvitab, kuidas lätlased on aastasadu kodus leiba küpsetanud? Proovige see järele kas Lāči pagarikojas Piņķis või Donase talus Blomes.

TOIT

Tänu loomingulisele ja innukale kokkade põlvkonnale on Lätis nüüd arvukalt maailmatasemel restorane, kus serveeritakse nii kohalikke kui ka rahvusvaheliselt tuntud hõrke roogi. On aeg hellitada oma maitsemeeli ühes Riia kümnest tipprestoranist!
Riia on suurepärane gurmeereiside sihtkoht, kuid väga häid restorane leiate ka ajaloolistest hoonetest ja kaunitest kohtadest väljaspool pealinna.

Kui kavandate järgmist reisi Lätti, ärge unustage võtta appi kasulikku veebisaiti Trip-Planner.
Kui otsite oma reisideks rohkem inspiratsiooni, tasub vaadata ja jälgida veebisaidi Latvia.Travel ametlikku Instagrami kontot @EnjoyLatvia.

Jaga
Kommentaarid