Su hotelli läheduses ei ole supermarketit ega tehnikapoodi, kust endale uus nahahooldustoode või telefonilaadija osta ja su numbritoas on küll salvrätikud, põhilised vannitoatarbed ja kohvimasin, aga ei midagi rohkemat.

Tuleb välja, et paljud majutusasutused pakuvad siiski ka enamat. Piisab vaid küsimisest ja sa võid üllatuda, millised tarbed saadaval on - tasuta kingina või ajutiselt laenuks, kirjutab news.com.au.

Järgnevalt 7 asja, mida hotellid võivad sulle pakkuda:

1. Telefonilaadijad ja adapterid

Kui nutiseadmed on reisidel enamasti kindlalt kaasas, siis laadija võib tihtipeale maha jääda. Sellises olukorras piisab vaid küsimisest: hotelli personal leiab sulle vajaliku juhtme või adapteri.

2. Vannitoatarbed lisaks nendele, mida võib numbritoast leida

Mõningates Hyatt hotellides on saadaval terve nimekiri tasuta tarvetest nagu suuvesi, toasussid, juukselakk, küünelakieemaldaja, žilett ning kleeprull riiete puhastamiseks. Ilma tasuta saab laenata ka lokitange või õhuniisutajat. Tundliku nahaga inimestele on saadaval eraldi nahahooldustooted.

3. Elektroonikaseadmed

Kuigi elektroonikaseadmete pakkumine on pigem harv juhus, on Eventi hotellis, New Yorgis saadaval erinevaid seadmed nagu sülearvutid, wireless kõlarid, e-lugerid ning lausa GoPro kaamerad.

4. Mugavamad padjad

Hotellid nagu Shangri La ja Holiday Inn on täheldanud, et unekvaliteet on külastajate jaoks esmatähtis, mistõttu pakutakse laialdase valikuga „padjamenüüsid". Kui sa pole kindel, kas patja on võimalik vahetada, tasub selle kohta alati hotelli vastuvõtulauast küsida.

5. Jalgrattad

Mõned hotellid võivad sulle aktiivseks puhkuseks ka ratta laenata. Näiteks The Jane, New Yorkis.

6. Koopiamasinad

Mõne hotelli tasu sees on võimalus vajadusel tasuta koopiamasinat kasutada.

7. Treeningvahendid

Mitmed Hyatt hotellid laenavad ka joogamatte või hantleid.

Selgub, et kõige kohta tasub küsida - kunagi ei või teada, mis hotellis saadaval on.