Hostelgeeks.com on sõltumatu hostelite portaal, mis koondab ning tõstab esile väljapaistvamaid hosteleid üle maailma. Portaal pärjab tärnidega üksnes kõrgeimat tunnustust väärivaid majutusasutusi, pakkudes seeläbi hinnatundlikele reisijatele võimalust valida parimate hostelite vahel. Euroopas on Hostelgeeksi kiituse seni pälvinud vaid 39 ööbimisasutust.

Hektor Design Hostel täitis viie tärni saamiseks mitmeid nüüdisajal edukale majutusasutusele olulisi eeldusi. „Hostelgeeksi meeskond tõi esile butiikhosteli mõju naabruskonnale ja Tartu linnale laiemalt, omanäolise sisekujunduse, väärika ja kireva külastajaskonna, valmisoleku suure hulga erisoovidega külaliste majutamiseks ning sõbraliku ja abivalmi hosteli pere,“ vahendas hosteli turundusjuht Ildiko Siimon. Hostelgeeksi tagasisidet.

“See, et Hektor Design butiikhostel suudab muljet avaldada sedavõrd nõudlikule publikule, on tegelikult tunnustus andekatele Eesti tegijatele, kellega koostöös suutsime luua midagi erakordset ja unikaalset. Esmajoones tuleb anda au arhitekt Jan Skolimowski ja KAMP Arhitektidele ning disainer Martin Eelmale, kelle panus võimaldab meil rahvusvahelisel areenil eristuda,” sõnas Siimon.

Hiljuti Aparaaditehase vahetus läheduses avatud Hektor Design butiikhostel suudab majutada kuni 230 inimest, pakkudes ööbimisvõimalust põneva disainilahendusega suuremates ja väiksemates tubades, mida on ühtekokki 25 erinevat tüüpi.

Hosteli unikaalsus väljendub ennekõike tubade moodsas ja funktsionaalses disainilahenduses. Hosteli mugavuste hulka kuuluvad lisaks Hektor Cafele ka raamatukogu, jõusaal ja joogaruum, pesupesemis- ja triikimisvõimalused ning nõupidamisteruum, mida on soovi korral võimalik kasutada ka kinosaalina või mistahes meelelahutusliku ürituse korraldamiseks.