Ryanair kinnitas streigi toimumise alles pisut enne 17:00 Twitteris, kinnitades, et lennukompanii tegi kõik, et seda “ebavajalikku” streiki ära hoida. Alles siis said reisijad e-kirja infoga, et reis on tühistatud. Ryanair kinnitas, et reisijaid said info ka SMS-i teel, kuid Reisijuhi allika sõnul seda ei saabunud. Samuti levis sotsiaalmeedia kanalites postitusi, et informatsioon oli eksitav — lennujaamadest öeldi, et reis toimub, Ryanair aga saatis kirja, et see on tühistatud.

Tuhanded reisijad on teadmatuses, et nende lend on tühistatud, kuna informatsioon pole nendeni jõudnud. Arvata võib, et homme on oodata tormi Ryanairi lende opereerivates lennujaamades.

Reisijuhi allikas helistas hommikul pärast Ryanairi streigikahtlusega e-kirja saamist Riia lennujaama, et saada teada, kas lend toimub — vastati, et kõik on korras ja lend toimub. Hiljem tuli kiri Ryanairilt, et lend on tühistatud.

Ryanair kinnitas, et tehti kõik streigi ärahoidmiseks. See ei õnnestunud, aga kuna lennukompanii ilmselt lootis viimase hetkeni, et neil õnnestub streik peatada, jäid reisijad ilma olulisest informatsioonist.

Jaga
Kommentaarid