Pärnu linnavalitsuse arenguteenistuse juhataja Anneli Lepp sõnul on

Pärnu ettevõtted on kampaanianädalaks kokku pannud põnevaid pakette nii päevaseks külastuseks, kui ka spaade nautimiseks koos majutusega. “Külastamist ootavad ka Pärnu kohvikud ja restoranid, kus pakutavad road on tehtud peamiselt kodumaisest toorainest ja kannavad tervistavat väärtust. Lisaks saab spaanädalal osaleda mitmete spordiklubide näidistundides. Näidistundide info on spaanädala kodulehel üleval ja osalemiseks tuleb aegsasti helistada või kirjutada otse spordiklubisse.” ütles Lepp.

Hedon SPA & Hotelli turundusspetsialisti Triin Jaansoni sõnul on Spaanädala ettevalmistused läinud väga hästi ja nädalavahetuste laupäevad on meie Spaanädala majutusega „Kümbluspakett“ juba välja müüdud. Nädala siseseks majutuseks veel kohti jagub.

“Ööspaasse saame tänase seisuga pakkuda üksikuid vabu kohti vaid 10. märtsiks, sest ülejäänud kohad on välja müüdud. Ööspaasse mahub korraga kuni 24 inimest ja seetõttu on huvilised broneerimisega kiirustanud. Neil, kes ei soovi tunda sõbralikku „küünarnuki tunnet“ nädalavahetusel, tasub tulla nautima meie Kümbluspaketti ja Vaikset spaad hoopis nädala sees ja päevasel ajal,” soovitas Jaanson.

Samuti kinnitab ka Estonia Spa Hotels müügi- ja turundusjuht Ave Pill, et spaanädalaks tehtud ootused on ületatud. “Kui igapäevaselt on meil ravispaas palju soomlasi, kes tulevad Pärnusse nädalaks, siis spaanädal toob majja ka kohaliku eestlase. Meie kuurorthotellis on spaanädala majutuspakkumine nädalavahetuseks praktiliselt välja müüdud, kohti jagub veel nädala sisse,” tõdes Pill.

Pärnu Spaanädal toimub 4.-12. märts 2017. Spaanädala eesmärgiks on suurendada Pärnu külastatavust madalhoojal ning elavdada ka kohalike elanike huvi veekeskuste/spaade, kohvikute/restoranide ja spordiklubide külastamiseks. Spaanädal on ellu kutsutud Pärnu Linnavalitsuse poolt ja viiakse ellu koostöös tublide ettevõtjatega.