Reisijuhi küsimustele vastas Go Traveli turundusjuht Anu Vane. Lisaks suurele rahakotile soovitab ta kaasa võtta ka huumorimeele, sest seda läheb Venemaal vaja. Ilm Musta mere ääres on veebruaris vihmane, seega on sinna sel ajal mõtet minna vaid olümpiamänge vaatama ning puhkusereis jätta suvekuudesse, kui ka hinnad on võrreldes olümpiaga oluliselt soodsamad ning ilm mõnusalt soe.

Kuidas kohale saada?

Lennata saab Adleri lennujaama Moskva kaudu marsruudil Tallinn – Moskva – Adler, lennufirma Aeroflot või Utair hind on umbes 660 eurot. Teine võimalus on otselennuga Peterburist, siis jääb hind u 479 euro kanti. Lennupiletid muutuvad iga päevaga kallimaks.

Põhimõtteliselt saab Sotši kohale ka rongiga Peterburist, aga sõit kestab olenevalt rongist 37 või 46 tundi ning hinnad pole samuti odavad: alates u 100 eurost platskaartvagunis. Nii pikk sõit Venemaa raudteel võib kannatuse proovile panna, nii et sellega peab arvestama. Samuti on hea teada, et rongipileteid saab Venemaal ette osta vaid 45 päeva. Seda tähtaega oleks siis hea silmas pidada, et kindlasti soovitud kuupäevadeks piletid saada.

Millised on kohapealsed majutusvõimalused ja saadavus?

Majutuse leidmiseks on viimane aeg, sest allesjäänud variandid on kehvakesed ja üsna kallid. Lähim majutus hetkel oleks külalistemaja, mis asub 37–45 km Sotšist eemal (hind alates 115 €/ öö kahene tuba). Üksikuid majutuskohti on saadaval ka Sotšis sees hinnaga alates 300 €/öö. Muidugi on Sotšis väga palju kodumajutust ja võõrastemaju, aga neid saab broneerida ainult isiklike kontaktide kaudu või kohapeal, nii et teatud risk sellega kaasneb.