Hilton Tallinn Park hotelli personalijuhi Ulvi Parksepa sõnul loob Hiltoni hotelli avamine Tallinnas juurde kümneid töökohti ning toob Eestisse uusi äri- ja puhkusereisijaid, elavdades seeläbi Eesti majandust.

Hilton ootab oma meeskonda nii noori kui pikemaajalise erialase kogemusega inimesi, kes soovivad end rakendada maailma ühes tuntuimas hotelliketis. „Otsime oma tiimi entusiastlikke kõrgelt motiveeritud inimesi. Hilton Tallinn Park hotelli meeskonnaliikmeid ootab töö rahvusvahelises ettevõttes, kus on mitmekülgsed karjäärivõimalused,“ rääkis Parksepp.

Hilton Tallinn Park hotell värbab peamiselt külaliste teenindamisega seotud personali nagu vastuvõtu- ja restoranitöötajad ning toateenindajad. Hotellis asuvasse Eforea spaasse oodatakse tööle spaaterapeute ja -teenindajaid, restoran The Able Butcher ja kohvik-baar Linnutee värbavad tiimi nii ettekandjaid kui baaritöötajaid.

Parksepp lisas, et kõik, kes tunnevad Hilton Tallinn Park hotelli tööpakkumiste vastu huvi, on oodatud 7. märtsil Nordea Kontserdimajja Töömessile. „Messil jagame infot vabade ametikohtade kohta. Kõik huvilised ja nende küsimused on väga oodatud,“ lisas personalijuht.