Constanța on üks riigi vanimaid linnu ja Rumeenia suurim sadamalinn, mis on asutatud umbes 600. aasta paiku. 280 000 elaniku ja rikkaliku ajalooga Constanța asub Musta mere ääres subtroopilises kliimas. Rumeenia rannajoonel on üle 15 puhkusekuurordi ning imeilusad liivarannad ja muud huviväärsused.

Eesti inimestel on nüüd võimalus lennata otselennuga sellesse imelisse puhkusepaika kuni 29. septembrini. Esialgu toimuvad lennud laupäeviti, kuid 27. juunist lisandub ka kolmapäevane väljumine. Tallinn–Constanța lennureis kestab kaks ja pool tundi. Rumeenia suvituslinn asub 65 kilomeetri kaugusel Bulgaaria piirist ja 150 kilomeetri kaugusel Varna kuldsetest liivarandadest. See annab reisijatele suurepärase võimaluse külastada väga lihtsalt ühe reisi jooksul kahte riiki. Musta mere äärsed kuurordid ulatuvad Rumeenia põhjaosas asuvast Doonau deltast Bulgaaria rannikuni lõunas, laiudes 275 kilomeetri pikkusel rannajoonel.

Nordica turundus- ja kommunikatsioonijuhi Toomas Uibo sõnul on Eesti kliendid uue sihtkoha väga hästi vastu võtnud. „Meie lennukid on täitunud üle ootuste hästi, mis näitab, et oleme sihtkoha valikul õige otsuse teinud. Eesti inimesed otsivad puhkuseks uusi ja põnevaid elamusi, mida Constanța kindlasti pakub. Soodsa hinnataseme poolest sobib Rumeenia kuurortlinn eriti hästi noortele ja lastega peredele,“ rääkis Uibo.

Eesti lennufirma Nordica on kahe ja poole tegevusaasta jooksul kasvanud piirkonna arvestatavaks regionaallennufirmaks, käitades juba 19 lennukit, ning on seega Eesti läbi aegade suurim lennuettevõte. Nordica ekspordib edukalt lennuteenuseid nii Rootsi, Taani, Poola kui ka Hollandisse ning annab tööd rohkem kui 450 lennundusspetsialistile Eestis ja välisriikides.