Finnairi signatuurmenüü partnerluste programmi jaoks koostas Sung-Yeol Nam menüü, mis esindab tema nägemust kaasaegsetest toidutrendidest ja traditsioonilisest Korea köögist, keskendudes värsketele ning hooajalistele koostisosadele.

Sung-Yeol Nam. Foto: Finnair

„Ammutan inspiratsiooni toiduainetest ning toidust, millega üles kasvasin. Ma loodan, et need road toovad rõõmu ning meelehead neile, keda vaevab koduigatsus, aga ka neile, kes ei ole Korea köögiga veel sina peal,“ kirjeldas kokk Sung-Yeol Nam oma toidufilosoofiat.

„Sel aastal täitub Finnairil Souli lennuliini kümnes aastapäev. Mul on hea meel, et saame seda tähistada ühiselt koos reisijatega ning hõrgutava menüüga, mille on kokku pannud kokk Sung-Yeol Nam,’’ ütles Finnairi lennuteenindusjuht Maarit Keränen.

Esimeses Korea stiilis menüüs saavad Finnairi reisijad maist juulini nautida eelroana veiseliharulle koos värske rohelisega. Pearoana serveeritakse meriahvenat grillitud sibula ning Romanesco kastmega.

Finnair alustas oma signatuurmenüü partnerluste programmi 2013. aastal ja on teinud läbi aastate koostööd paljude tunnustatud kokkadega, kes on loonud Finnairi äriklassi jaoks oma signatuurmenüüd.

Kas sina oled kunagi saanud pilvede peal tippkokkade loomingut nautida? Kirjuta meile!