GoAdventure juhatuse liikme Oksana Golovina sõnul olid lennupartneri valikul kõige olulisemateks kriteeriumiteks teeninduse kõrge kvaliteet ja reisijate ohutus.

„Otsustasime sel aastal laiendada meie lennupartnerite ringi ning sõlmida lepingu Türgi eralennufirmaga OnurAir, kes on kahekümne tegutsemisaasta jooksul teenindanud üle 70 miljoni reisijat.

Meil on hea meel, et just OnurAirist saab meie Türgi suuna peamine partner, samas soovime edastada tänusõnad ka Tallinna lennujaamale ja Lennuametile kvaliteetse teenuse eest,“ ütles Golovina.

OnurAir on suurim erakapitalil põhinev lennufirma Türgis, mille lennuparki kuulub 34 erinevat Airbus lennukit. 1992. aastal asutatud OnurAir sooritab regulaar- ja tšarterlende erinevatesse Euroopa paikadesse.

OnurAir on IATA liige ja esimene Türgi lennufirma, millele on omistatud EN9110:2005 ISO kvaliteedisertifikaat teeninduses. Ettevõte baseerub Istanbuli Atatürki lennujaamas.

Mullu viis GoAdventure Türgi puhkusele 10 244 Eesti turisti, sel aastal plaanib ettevõtte seda arvu veelgi kasvatada tänu uutele reisidele ja hotellidele.