Finnairi lende hakkab Bergenisse ja Tromsøsse uue Embraer 190 E2 lennukiga opereerima Norra lennufirma Wideroe. Reisijaid saavad lennata Bergenist Helsingisse kuuel korral nädalas. Samuti jätkuvad Finnairi lennud Bergenisse läbi Stockholmi.

Arktika väravaks kutsutav sadamalinn Tromsø asub Norra põhjarannikul. Linn on kuulus mitmesuguste vabaaja tegevuste, sealhulgas vaalade vaatlemisvõimaluste poolest. Samuti on Tromsø tuntud virmaliste pealinnana. Lende Tromsø ja Helsingi vahel teenindatakse kord nädalas laupäeviti.

Norra suuruselt teine linn Bergen asub Atlandi ookeani rannikul ja on ümbritsetud seitsme mäega. Linna teatakse tema väikelinna võlu, hingematva maastiku ja suurepärase fjordide uudistamise võimaluse poolest.

Nii Bergen kui Tromsø on Norra rannikuäärsel alal sadamateks populaarsetele Hurtigruten kruiisidele. “Suurim rõõm on pakkuda meie reisijatele uusi otselende Norrasse lisaks Oslole ka Bergeni ja Tromsø näol,” avaldas heameelt Finnairi Ida-Euroopa ja Balti regiooni juht Arunas Skuja. “Põhjamaade vastu tuntakse üha enam huvi meie Aasia klientide seas, kes on Finnairi kasvustrateegias olulisel kohal. Ühtlasi näen avatavate liinide näol häid võimalusi eestlastele avastamaks Norrat ning ka norrakatele nautimaks Tallinna,” lisas Skuja.