A350 salongi disainilahenduse autor on Helsingis tegutsev dSign Vertti Kivi & Co. Sisekujunduses lähtuti elava ruumi kontseptsioonist, mis võimaldab lennuki pardal dünaamiliselt värve, meeleolu ja õhustikku muuta. See omakorda vähendab kauglennureisijatel ajavahest tulenevat väsimust.

297 istekohaga lennuki A350 heledat ja ruumikat salongi tunnustati mõlema klassi salongi väljapaistva disaini ja mugavuse eest. A350 valimise peamisteks põhjusteks olid selle värske põhjamaine disain, kõrge kvaliteediga materjalid ja lennuki dünaamilise LED-valgustussüsteemi loov kasutamine. Pardal programmeeritav ümbrusvalgustus võib lennu kulgedes järk-järgult meenutada umbes 24 erinevat taevamaastikku, näiteks tõusvat või loojuvat päikest, erinevaid pilvevorme või isegi virmaliste hüpnootilist tantsu.

„Paljud Finnairi Aasiast, Euroopast või Põhja-Ameerikast tulevad kauglendude reisijad ei pruugi Soomega kuigi tuttavad olla, kuid Finnairiga reisides on hea võimalus esitleda neile parimat osa meie disainikultuurist ja näidata, kuidas hea disain saab elu paremaks muuta,“ ütles Finnairi kommertsdirektor Juha Järvinen. „Vertti Kivi ja tema meeskond on tõepoolest ülesande kõrgusel olnud ja me oleme uhked nende pingutuste varajase tunnustamise üle.“ 

dSign Vertti Kivi & Co on loonud ka Finnairi lennujaama ootesaalid, kus kasutatakse samuti elava ruumi kontseptsiooni dünaamiliste, elavate ja rahulike ruumide loomiseks.

Finnair on tellinud 19 lennukit Airbus A350 XWB, millest esimesed neli tarnitakse kavakohaselt selle aasta lõpupoole. Finnairi igapäevased lennud Shanghaisse algavad lennukiga A350 25. oktoobrist.

Rahvusvahelised jahtlaevanduse ja lennunduse auhinnad anti kätte Veneetsias, üritust korraldab Ühendkuningriigi juhtiv sisekujundusajakiri design et al. Auhinna saajate valimisel annavad oma hääle nii valdkonna professionaalid kui ka lugejad ja kliendid.