Talvine lennugraafik kestab kuni 26. märtsini, mille jooksul lendab Finnair Tallinna ja Helsingi vahel kuni 39 korda nädalas ja Tartust Helsingisse igapäevaselt. Tartu-Helsingi liinil on ajagraafikusse tehtud muudatusi, et edasilennud Helsingist oleksid kiiremad ja mugavamad.

Finnair võttis oktoobris Euroopa esimese lennufirmana kasutusele uue põlvkonna lennuki Airbus A350. Uus õhusõiduk lendab alates 21. novembrist Helsingi - Shanghai liinil. Talvehooaja jooksul tulevad uued lennukid ka Pekingi, Hong Kongi ja Bangkoki liinidele.

Finnairi Baltikumi müügijuht Arunas Skuja sõnul tähendab talvehooaeg sellelgi aastal, et Finnair lendab kolm korda nädalas Helsingist otse Miamisse. "Uuendusena ei lõppe lennud talvehooajaga, vaid jätkuvad aastaringselt, ütles Skuja ja lisas, et Finnairi talvegraafikus on ka palju otselende Aasiasse: "Finnair lendab Helsingist Bangkokki kaks korda päevas, Phuketti kolm korda nädalas ja Krabisse kaks korda nädalas. Talvehooajal on graafikus otselennud Ho Chi Minh'i Vietnamis ning kuuel korral nädalas saab Helsingist Dubaisse ehk valikuid on igale maitsele."

Koguperepuhkuseks on sobiv sihtkoht Lapimaa, kus leidub tegevusi nii suurtele kui ka väikestele. Finnair lendab jõuluvana kodulinna Rovaniemisse kuni neljal korral päevas. Rovaniemis saab näiteks külastada täpselt polaarjoonel asuvat jõuluvana küla või minna lumesaanisafarile ja nautida virmaliste vaatemängu.

Soome sihtkohtadest on järjest populaarsem ka Kittilä, millest vaid 15 kilomeetri kaugusel on Levi suusakuurort. Skuja sõnul hakkavad Levi unikaalsust järjest enam avastama ka eestlased. "Ümberistumisega Helsingis jõuab Tallinnast 8.25 väljuv lend Kittilässe kell 11.45, mis tähendab, et natuke pärast keskpäeva saab juba suusakeskuse võlusid nautida," sõnas Skuja.

Mugavad lennuühendused on tagatud ka Euroopa suusakuurortidesse Prantsusmaal, Itaalias ja Šveitsis.