Best Travel Awards on iga-aastane Hiina turismimeedia korraldatav konkurss, mis on tunnustanud turismisektori silmapaistvamaid ettevõtteid ja organisatsioone 11 aastat. Sel aastal pälvis esikoha Finnairi äriklassi teenus.
„Oleme sellise tunnustuse üle uhked ja samas tänulikud, et meie pingutusi ja pühendumust on Hiina turul märgatud. Finnairi usaldusväärsus ja ehedus, samuti põhjamaine stiil on Hiinas väga hinnatud,“ sõnas Finnairi Suur-Hiina suuna juht Robert Örhnberg. “Sellega meie pingutused kindlasti ei lõpe, oleme jätkuvalt orienteeritud teenuse parendamisele, et pakkuda oma klientidele parimat lennukogemust,” kinnitas Örhnberg.
World Traveller Awards on iga-aastane auhinnatseremoonia, mida korraldab Hiinas World Traveller meedia. Sel aastal pälvis Finnair auhinna parima pardatoitlustusteenuse pakkujana. Alates 2013. aastast teeb Finnair koostööd tipp-kokkadega, pakkudes nende signatuurmenüüd äriklassi klientidele. Auhinnavääriline menüü valmis tunnustatud kokkade Steven Liu (Hiina), Sasu Laukkonen (Soome) ja Jaakko Sorsa (Hong Kong) koostööna. 2017. aastal teeb Finnair koostööd Eero Vottoneniga, kes esindab Soomet tänavu mainekal Bocuse d’Or konkursil.
Pardatoitlustus sisaldab tunnustatud Soome kohalikke tooteid, näiteks mahejäätist Jymy, mida pakutakse äriklassi lendudel väljumisega Helsinkist.
“Kõrgetasemelise toitlustuse mõju lennukogemusele ei ole võimalik üle hinnata,” sõnas Finnairi siselendude juht Maarit Keränen. “Ka koostöös tipp-kokkadega jääme truuks oma põhimõttele pakkuda kvaliteetset ja värsket toitu, millele on seejuures lähenetud loovalt. See ongi maitsva toidu valem, mida oma reisijaile pakume,” lisas Keränen.
Finnair lendab Hiinast enam kui seitsmekümnesse erinevasse sihtpunkti Euroopas, pakkudes sealhulgas kuut otselendu. Aastaringselt on otselennud tagatud Pekingisse, Hong Kongi, Shanghaisse ja Chongqingi, suveperioodil lisandub otseühendus ka Xi`ani ja Guangzhouga.
Finnair on ainus lennufirma, mis opereerib Hiina turul lennukiga Airbus A350 XWB. Lennuk on kasutuses Pekingi, Shanghai ja Hong Kongi liinidel. Airbus A350 XWB eristub nii ruumikuse, madalama mürataseme kui ka auhinnatud põhjamaise stiili poolest. Lisaks võimaldatakse reisijatele lennuki pardal WiFi ja IFE süsteemi kasutamist. Finnair on võtnud eesmärgiks tagada WiFi ühendus kõikidel laia kerega lennukitel alates maist 2017.