Finnair kommertsjuhi Juha Järvineni sõnul on ettevõttel suur au pälvida taas see prestiižne tiitel. "Finnairi eesmärgiks on pakkuda unikaalset põhjamaa kogemust ning pikamaalendude parimat äriklassi teenust Euroopa lennufirmade seas. Jätkame investeeringuid oma klienditeenindusse, toitlustusse, meelelahutusse, salongidesse ning ooteruumidesse, et kliendikogemuse taset veelgi tõsta. Samuti lansseerisime hiljuti oma Pekingi ja Shanghai marsruutidel pilootprogrammi, mille abil saavad kliendid kasutada pardal Alipay mobiilseid makseid lihtsaks ostlemiseks ning senine tagasiside sellele on olnud väga positiivne," selgitas Järvinen.

Finnair lendab praegu kuude sihtkohta Hiinas ja üle 70 sihtkohta Euroopas. Finnair lendab aastaringselt Pekingisse, Chongqingi, Hong Kongi ning Shanghaisse. Suvehooajaks lisanduvad sihtkohtade hulka Xi´an ning Guangzhou.

TTG Hiina reisiauhindu peetakse ihaldusväärseimaks ja mõjukaimaks tunnustuseks regioonis. Finnair võitis samal konkursil Euroopa parima lennufirma tiitli ka 2013., 2014. ja 2016. aastal.