Tallinna-Helsingi liinil lendab Finnair järgmisel kevad-suvel seitse korda tööpäevas, lendude arv Tartu-Helsingi liinil jääb samaks.

4. aprillist lisandub tööpäevadel Tallinn-Helsingi liinile täiendav lend, mis kasvatab lennuühenduste arvu tööpäevadel kahe linna vahel seitsmeni. Laupäeviti ja pühapäeviti lendab Finnair Soome ja Eesti pealinnade vahel vastavalt neli ja viis korda Täna lendab lennufirma Tallinna ja Helsingi vahel 39 korda nädalas, järgmisel kevadel kasvab see 44 lennuni.

"Finnairi jaoks on Eesti osa koduturust. Tallinna ja Helsingi vahelised 44 lennuühendust nädalas pakuvad siinsetele reisijatele senisest mugavama lennuühenduse enam kui 50 Euroopa sihtkohaga ning kaugemate sihtkohtadega Aasias ja Põhja-Ameerikas," selgitas Finnairi Baltimaade müügidirektor Arunas Skuja. "Tartu-Helsingi liini kohendatud ajagraafik on senisest mugavam, millest annab tunnistust ka kasvanud reisijate arv. Tartu ja Helsingi vaheline lend jääb käiku nii talve- kui suvehooajal," lisas ta.

Tallinna ja Helsingi vahelistel lendudel veab reisijaid ATR-tüüpi 68-72 kohaline lennuk või 100-kohaline Embraer 90. Lend Tallinnast Helsingisse kestab ligikaudu 30 minutit, Tartust Helsingisse kümmekond minutit kauem.