Eesti Suusaliidu sõnul on tegemist erakordse koostööga Eesti spordimaastikul. „Kelly on küündinud rahvusvaheliste sportlaste tasemeni. Ei meie alaliidus ega ka Eesti spordimaastikul laiemalt pole ühelgi teisel sportlasel taolist toetust,“ ilmestas sponsorlepingu mastaapsust Eesti Suusaliidu peasekretär Tõnu Seil. „Meil on väga hea meel, et Finnair nii otseses kui kaudses mõttes aitab Kellyt Pyeongchangi olümpiale lähetada. Oleme Finnairile tänulikud ja loodame igas võtmes edukale koostööle,“ sõnas Seil.

Soome spordimänedžeri Mikko Luukkaa sõnul on Finnair sportlasi toetanud ka varasemalt, kuid sponsorkoostöö Eesti sportlasega on esmakordne. „Spordisündmuste tõttu on Hiina ja Korea lähiaastatel Kelly jaoks olulisteks sihtkohtadeks. Finnairi ühendus Eesti ja Aasia erinevate paikade vahel on piirkonna parim, mistõttu saab lende ja nendevahelist aega maksimaalselt puhkuseks ära kasutada. Selline võimalus on sportlase jaoks ääretult oluline,“ põhjendas Luukkaa.

Finnairi Balti ja Ida-Euroopa juhi Arunas Skuja sõnul on koostöö Kelly ja Eesti Suusaliiduga Finnairile auasjaks. „Finnair lendab enam kui 80 paika üle maailma. Lõuna-Korea, kus toimuvad järgmised taliolümpiamängud, on Finnairi üks uusimaid sihtkohti. Oleme rõõmsad, et saame maailmatasemel sportlase tegudele kaasa aidata,“ sõnas Skuja.

Kelly ja tema pere kasutuses on Finnair Plus paketi teenused, sealhulgas Finnair lounge kasutamine lennujaamades ning lennud Finnairi sihtkohtadesse. Koostöö raames kannab Kelly Finnair Plus logoga varustatud esemeid ning Kelly tegevused sotsiaalmeedias on varustatud teemaviidetega #finnair350 ja #finnairplus. Samuti kajastatakse koostööd lisaks Kelly sotsiaalmeedia kanalitele ka @feelfinnair Instagrami kontol.