Finnairi president ja tegevjuht Pekka Vauramo sõnul kavatseb Finnair aastaks 2020 lende Aasia suunal kahekordistada. „Kaks uut sihtkohta on oluliseks sammuks selle eesmärgi täitmisel. Meil on kauaaegne kogemus sujuvate ja kiirete ümberistumiste abil Aasia ja Euroopa ühendamisel ning ootan väga laienemist kahte uude sihtkohta,“ lisas Vauramo.

Fukuoka suunal hakkab Finnair lendama alates 2016. aasta kevadest kolm korda nädalas. Fukuoka lisandumine teeb Finnairist ainsa Euroopa lennufirma, mis lendab nelja erinevasse linna Jaapanis. Praegu pakub Finnair otseühendusi Tokyo Narita, Nagoya ja Osakaga.

Fukuoka on üks Jaapani suurimaid linnu. Multikultuurse metropoli ja olulise kaubanduslinnana, pakub Fukuoka ka sooja kliimat, rikast ajalugu, arhitektuuri, kunsti ja ostuvõimalusi. Fukuoka suunal lendamine on osa Finnairi, British Airways ja Japan Airlines ühisprojektist, mis võimaldab pakkuda klientidele rohkem ühendusi ja paindlikku lennuliiklust Jaapani ja Euroopa vahel.

Guangzhou suunal hakkab Finnair lendama vahemikus 6. mai kuni 29. oktoober 2016 neli korda nädalas. 13 miljoni elanikuga Guangzhou on Hiina suuruselt kolmas linn ja peamine kaubanduse ja transpordi keskus.

Guangzhou on Finnairi kuues sihtkoht Suur-Hiinas. Finnair pakub aastaringset ühendust Pekingi, Chongqing, Hong Kongi ja Shanghaiga ning suviti ühendust linnaga Xi'an.

Mõlemaid sihtkohti teenindab Finnairi Airbus A330 lennuk. Finnair ühendab Fukuoka ja Guangzhou enam kui 60 sihtkohaga vahemaandumisega Helsingis.