Lennud hakkavad toimuma kaks korda nädalas ajavahemikul 20. juuni kuni 11. august. Samal ajal peetakse Astanas ka 2017. aasta World Expo näitus.

Finnair hakkab lendusid Astanasse opereerima lennukiga A319. Lennu aeg Helsingist on neli tundi ja kümme minutit. Helsingist toimuvad väljalennud teisipäeviti ja neljapäeviti ning tagasilennud Astanast kolmapäeviti ja reedeti.

“Astana kui sihtkoha lisandumine on taas üks hea täiendus meie laia lendude võrgustikku 2017. aasta suvel,“ ütles Finnairi kommertsjuht Juha Järvinen. „Finnairi jaoks on tegemist esimese Kasahstani-suunalise marsruudiga, mis täiustab meie plaane kasvatada oma tegevust Kesk-Aasia regioonis. Expo maailmanäitusele oodatakse järgmisel suvel miljoneid külastajaid ning meil on hea meel pakkuda Euroopa ja Põhja-Ameerika reisijatele hästi toimivat ühendust Expole läbi Helsingi,“ selgitas Järvinen.

Finnairi kohta
Finnairiga lendab iga aasta rohkem kui 9 miljonit reisijat enam kui 80 sihtkohta Aasias, Euroopas ja Põhja-Ameerikas. Lennufirma on esimene Euroopas, mille lennuparki kuulub uus A350 XWB lennuk. Finnairil on ainsa Põhjamaade lennufirmana Skytraxi 4-tärni hinnang. Lisaks on lennufirma kuuel järjestikusel aastal võitnud parima Põhja-Euroopa lennufirma tiitli. Finnair kuulub maailma juhtivate lennufirmade liitu Oneworld.