Otselennud Helsingist algavad 2013. aasta 15. juunil, teatas lennufirma.

“Hanoi liini avamine toob Finnairi veelgi lähemale eesmärgile kahekordistada 2020. aastaks Aasia sihtkohtade arvu,” ütles Vehviläinen.

“Kasutades ära Helsingi head geograafilist asukohta, saame pakkuda kõige lühemaid lende Aasia suurimatesse linnadesse, olles samal ajal ühenduses 60 sihtkohaga Euroopas,” lisas ta. “Nii on ka meie lennuplaanid optimeeritud, et pakkuda Aasiasse lendamisel mugavat ümberistumise võimalust just Helsingis.”

Helsingi ja Hanoi vahelised lennud hakkavad toimuma Finnairi suvegraafiku põhiselt kolm korda nädalas, 27. oktoobrini 2013. Finnairi esindajaks Vietnamis on East Sea Travel & Air Service Group.

Lend Tallinnast Hanoisse kestab kokku alla 12 tunni. Lennud hakkavad toimuma esmaspäeviti, neljapäeviti ja laupäevi, tagasilennud teisipäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Vietnami pealinnas Hanois elab 6,5 miljonit inimest ning mitmed teadusuuringud prognoosivad, et aastatel 2008–2025 saab Hanoist maailma kiireima majanduskasvuga piirkond. Linn on kuulus oma Vana Kvartali, Prantsuse koloonia ajast säilinud arhitektuuri ning palverändurite sihtkohana tuntud Chua Huongi poolest.

Samuti leiab sealt ohtralt suursuguseid Buddha usu templeid ning troopiliste metsadega ümbritsetud mägesid. Hanoi lähedal asub Halong Bay laht, mis on kantud UNESCO maailmapärandi nimistusse ning on kuulus oma tuhandete lubjakivi saarte poolest.

Lisaks Hanoile pakub Finnair lende sellistesse Aasia sihtkohtadesse nagu Bangkok, Peking, Chongqing, Delhi, Hongkong, Nagoya, Osaka, Sõul, Shanghai, Singapur ja Tokyo.