Finnair Plus ja Estravel sõlmisid strateegilise partnerluslepingu, mis võimaldab Estraveli lojaalsusprogrammi liikmetel oma punktid vahetada üks-ühele Finnair Plusi punktide vastu.

Punktide vahetamise võimalus kehtib ka tagantjärele, st juba kogunenud boonuspunktidele ilma ajalise ega summalise piiranguta. Ainsaks tingimuseks on, et samal isikul oleks lisaks Estraveli Kuldkaardi liikmestaatusele ka Finnair Plus liikmestaatus. Kui seda veel pole, võib Finnair Plusiga liituda ka hiljem, kuid enne punktide ülekandmist. Ühtlasi saavad koostööleppe kohaselt Finnair Plusi liikmed kogutud punkte kasutada kõikide Estraveli teenuste ostmiseks ja ligipääsu spetsiaalsetele eripakkumistele, sõltumata sellest, kas nad on Estraveli püsikliendiprogrammi liikmed või mitte. Nii hakkab kummagi kliendiprogrammi punktide kasutamine toimima mõlemas suunas.

2016. aasta oktoobris korraldatud uurimuse kohaselt on Finnair Plus Eestis juhtiv preemialendude programm, millel on rohkem liikmeid kui ühegi teise lennufirma lojaalsusprogrammil.

“Antud leping on esimene omataoline väljaspool Soomet,” ütles Finnair Oyj-i lojaalsusprogrammide juht Andrew Kilkearny. “Kuna Eesti on sarnaselt Soomele turg, kus Finnair Plus omab väga tugevat positsiooni, on meil hea meel teha koostööd kohaliku reisiteenuste turuliidriga, et tuua veelgi rohkem eeliseid Finnair Plusi liikmetele Eestis ja Baltimaades,” lisas Kilkearny.

„Estraveli ja Finnair Plusi ajalooline ja ainulaadne partnerlusleping on hea näide koostööst, millest võidavad kõik, eriti meie ühised kliendid. Eesti klientidel on nüüdsest kättesaadav võimalus Estraveli lojaalsusprogrammi punktid vahetada üks-ühele Finnair Plusi punktide vastu. Ühtlasi saavad Finnair Plusi liikmed, sõltumata oma elukohast, kogutud punkte kasutada Estraveli teenuste ostmiseks ja võimaluse osa saada erinevatest eripakkumistest,” ütles Estravel AS-i põhiaktsionär Aivo Takis.

“Estraveli lojaalusprogrammil on Eestis ligi 30 000 aktiivset liiget,” ütles Estravel ASi lojaalsusprogrammide juht Katrin Aaslaid. „See arv peaks nüüd kiiresti kahekordistuma. Loodame, et enamik neist ühinevad ka Finnair Plusiga, kui nad seda juba teinud ei ole,” lisas Aaslaid.

Estraveli lojaalsusprogramm Kuldkaart ja selle eksklusiivne variant Platinum Club loodi 1996. aastal ja see oli esimene omataoline reisiteenuste valdkonnas Eestis. Erinevalt teistest sarnastest programmidest, milles liikmelisus on tasuta ja tähtajatu, on Estraveli lojaalsusprogrammiga liitumine tasuline ja kehtib kolm aastat, misjärel tuleb liikmestaatust uuendada.