Costa del Sol

Hispaania populaarses kuurortis on talvekuudel päikest oodata keskmiselt 5-7 tundi päevas! Päevane keskmine temperatuur püsib 17-18 soojakraadi juures, mida võib võrrelda meie suve algusega. Väljaspool rannahooaega on hea ette võtta mõni veinituur Andaluusia piirkonnas või minna matkama. Soojemate ilmade korral ei ole võimatu ka kiire sulps basseini.

Kanaarid

Seitsmest saarest koosnev saarestik Põhja-Aafrika külje all, mille menukamad sihtkohad on Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura ja Gran Canaria saared. Talvekuudel püsib keskmine temperatuur 20-21 soojakraadi juures, mis teeb Kanaaridest tõelise aastaringse puhkajate meka. Imeline maastik koos mitmete vulkaanidega teevad Kanaaridest suurepärase sihtkoha ka matkasõpradele.

Küpros

Küpros on suurepäraseks sihtkohaks ka talvel, sest päikest on oodata 5-6 tundi päevas ja keskmine temperatuur püsib sarnselt Costa del Solile 17-18 soojakraadi juures. Küprose kasuks räägivad otselennud Tallinnast, mis väljuvad lausa 2 korda nädalas! Iidne Paphose linn, mis on kogu oma eheduses UNESCO maailmapärandisse kantud, teeb sellest saareriigist tõelise kultuuripärli.

Madeira

Atlandi ookeanis asuv ja Portugalile kuuluv Madeira on ideaalne valik neile, kes soovivad mainstream turismikohtadele vaheldust. Saare märksõnadeks võiks olla lummav loodus, sõbralik kohapealne hinnatase, võrratu kulinaaria ja omapärane arhitektuur. Päevane temperatuur püsib stabiilselt 19-20 kraadi juures ning headel päevadel jagub päikest lausa 10 tunniks. Mis sa, hing, veel ihkad?

Malta

Vaieldamatult Reisidiilide lugejate populaarseim pakettreisi sihtkoht selleks sügiseks ja talveks! Malta on tuntud oma pehme kliima poolest — talved pole liiga külmad ja suved pole liiga palavad. Talvekuudel püsib päevane keskmine temperatuur 15-16 kraadi juures. Kuigi soojakraadid ei pruugi esmapilgul niivõrd ahvatlevad olla, siis päevasel ajal võid jope siiski hotelli jätta ning suunduda avastama selle saare looduse ja arhitektuuri ilu. Plussiks kindlasti ka otselennud Tallinnast.

Allikas: Reisidiilid